Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 komt in ‘PSG’ kleuren

16 augustus 2019 14:17
De Nike Air Max 90 komt in ‘PSG’ kleuren

Het kleurenschema van de Air Jordan 6 ‘PSG’ is toegepast op de Nike Air Max 90. Voor veel mensen komt dit als geroepen. De Air Jordan 6 staat namelijk niet bekend als een model dat erg makkelijk te dragen is, en de Nike Air Max 90 is dat natuurlijk wel. Nu heeft Nike het prachtige kleurenschema van de Air Jordan 6 ‘PSG’ toegepast op de Nike Air Max 90.

Wat gelijk opvalt aan de colorway is natuurlijk het perfecte gebruik van de zwarte en grijze tinten op de sneaker. Zo zijn de midsole, mudguard, Swoosh en lacing eyes zwart gekleurd. Ditzelfde geldt voor het paneel achter op de hak. De rest van het bovenwerk heeft een donkere kleur grijs. Ook de combinatie van materialen is perfect. Zo is het donker grijs gemaakt van suède en heeft de sneaker een retro uitstraling door het gebruik van kunststof en leer.

Daarnaast zitten er een aantal rode details op het bovenwerk van de sneaker. Kijk bijvoorbeeld naar de tong. Daar is de Nike Air branding rood gekleurd. Ditzelfde geldt voor de Nike Air branding op de hak van de sneaker. Ook de branding in de insole van de sneaker is rood gekleurd.

Het is nog niet duidelijk wanneer deze ‘PSG colorway van de Nike Air Max 90 zal releasen. Wel verwachten we dat het niet heel lang meer zal duren. Houd onze Releasekalender in de gaten voor updates.

Air Max 90 "PSG"
Air Max 90 "PSG"
Air Max 90 "PSG"