Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 2090 komt in een ‘Pink Foam’ colorway

2 april 2020 14:02
De Nike Air Max 2090 komt in een ‘Pink Foam’ colorway

Er komt binnenkort een nieuwe colorway op het nieuwe Nike Air Max 2090 model. De nieuwe colorway komt al sneller dan je denkt. Volgende week donderdag 9 april zal deze Air Max 2090 ‘Pink Foam’ releasen. Nog even een weekje wachten dus, maar uiteindelijk kan je volop genieten van deze toffe sneaker!

De Nike Air Max 2090 is een nieuw futuristische Air Max sneaker van Nike, die klaar is voor de toekomst. Omdat de Nike Air Max 90 dit jaar alweer dertig jaar bestaat vond Nike het tijd voor een nieuw model, met als hoofdrol natuurlijk de Air Max 90. De Nike Air Max 2090 is onlangs voor het eerst gereleased (26 maart 2020), maar ondanks dat is de sneaker, sinds zijn lancering, in 4 colorways uitgebracht en staan er nog meer colorways op ons te wachten de komende tijd.

Nike Air Max 2090 ‘Pink Foam’ | CW4286-100

Roze speelt duidelijk een hoofdrol in deze colorway, zoals ook de naam al een beetje had verklapt. Naast roze is er ook zwart, transparant, lichtblauw en lichtgeel terug te vinden. De sneaker beschikt over een zwarte lederen basis kleur en heeft kleurrijke overlays. Zo is het gedeelte rondom de veters roze met een lichtblauwe stiksel erin verwerkt. De midsole heeft een lichtroze kleur gekregen. Verder is de lichtgele kleur terug te vinden in de stiksels op de sneaker en zijn de letters ‘air’ op het bovenwerk lichtblauw gemaakt. Het gedeelte waar de zwarte Swoosh zich bevindt is van transparant mesh gemaakt. Als finishing touch is de binnenzool van de sneaker felgroen.

Volgende week donderdag 9 april zullen de sneakers releasen. Deze ‘Pink Foam’ colorway zal verkrijgbaar zijn op Nike.com en heeft een prijskaartje van €150,00. Ben je benieuwd welke sneakers er volgende week nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender! Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en sindskort zitten wij ook op TikTok. Check hieronder de afbeeldingen voor deze colorway.

Nike Air Max 2090 'Pink Foam'

CW4286-100 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 2090 'Pink Foam'
Nike Air Max 2090 'Pink Foam'
Images by Nike