Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 180 iD keert terug

12 maart 2018 12:07
De Nike Air Max 180 iD keert terug

Nike heeft de Air Max 180 terug gebracht met een Comme Des Garcon collab en de Ultramarine. Maar Nike gaat nog verder, zo komt de Nike Air Max 180 terug op NIKEiD! Vanaf 18.00 uur vanavond kan jij lekker achter je laptop, pc of mobiel je eigen creaties maken van de AM180!

Het leuke aan NIKEiD is dat je je eigen creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Nike biedt veel verschillende modellen, kleuren en materialen aan om jou je droom schoen te laten ontwerpen.

Nike biedt met de Air Max 180 iD een eerbetoon aan Ralph Steadman, Alfons Holtgreve en Marcello Moradini. Ralph Steadman staat bekend om zijn kunstzinnige en politieke illustraties. Alfons Holtgreve is een papier snij kunstenaar en werkt veel met zwart-wit voor zijn werk. Marcello Moradini werkt veel met abstracte vormen en met zwart-wit.

Voor de Ralph Steadman Air Max 180 is er gebruik gemaakt van geruwd suède dat een vacht-achtige uitstraling creëert. Zoals te verwachten is het silhouet van de Air Max 180 van Alfons Holtgreve in het zwart-wit. Marcello Moradini heeft er voor gekozen om een bijna zwarte sneaker te maken terwijl er verschillende stukken op zitten in kleur voor extra touch.

Tot hoever deze drie colorways aan te passen zijn is nog even afwachten tot vanavond 18.00 uur. Dan zal ook de desbetreffende landingspagina live komen.


Ralph Steadman


Alfons Holtgreve


Marcello Moradini