Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nike Air Max 1 ‘Light Smoke Grey’

18 maart 2024 12:00
Release reminder: Nike Air Max 1 ‘Light Smoke Grey’

Nike heeft de smaak goed te pakken en brengt weer een nieuwe Air Max 1 uit in een populair kleurtje. Op dinsdag 19 maart 2024 zal de Nike Air Max 1 ‘Light Smoke Grey’ gaan droppen bij Nike.

De nieuwe Air Max 1 is een alledaagse sneaker die door zijn strakke uitstraling makkelijk te combineren is. De Nike Air max 1 ‘Light Smoke Grey’ lijkt op een combinatie van de voorgaande silhouetten Patta x Nike Air Max 1 ‘White’ en de Nike Air Max 1 ‘Mica Green’. Door enkele overeenkomende elementen geeft deze sneaker een soortgelijk gevoel weer.

Om deze strakke look te behalen, is de sneaker gekleed in de verfijnde kleuren wit en grijs. De leren mudguard en Swoosh gaan gecombineerd met suède en mesh materialen. Het Nike logo en de Swoosh op de tong en de hiel zijn gekleurd in het lichtgrijs. De ‘Sail’ middenzool geeft de sneaker een vintage sfeertje en brengt deze Air Max 1 helemaal bij elkaar.

Maar wat deze sneakers nu echt onderscheidt, is de zilveren versiering die aan de veterlussen zijn bevestigd. De keychain met een mini Air Max 1 en de bracelet met de Swoosh zijn opvallende kenmerken die los te koppelen zijn van de schoen. Versier je sleutelbos en je pols met deze leuke toegevoegde accessoires.

Beeld Nike

De Nike Air Max 1 ‘Light Smoke Grey’ zal op dinsdag 19 maart 2024 verkrijgbaar zijn bij Nike. Houd vooral ook de releasekalender in de gaten zodat je geen enkele drop hoeft te missen!

Nike Air Max 1 'Light Smoke Grey' side
Nike Air Max 1 'Light Smoke Grey' side
Nike Air Max 1 'Light Smoke Grey' close
Nike Air Max 1 'Light Smoke Grey' close
Nike Air Max 1 'Light Smoke Grey' back
Nike Air Max 1 'Light Smoke Grey' above
Nike Air Max 1 'Light Smoke Grey' sole