Skip to content
Where to Cop

De Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou’ Day & Night

11 september 2018 16:41
De Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou’ Day & Night

Zoals je misschien al weet is het Centre Pompidou in Parijs, met zijn baanbrekende binnenstebuiten architectuur, de inspiratie achter het revolutionaire idee van Tinker Hatfield: zichtbare Nike Air demping. Om dit te vieren komt Nike met twee nieuwe designs die de Air Max 1 een nieuwe dimesie geven maar tegelijk ook terug lijken te keren naar de roots van de zichtbare Air demping.

De Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou’ By Day
Op de Nike Air Max 1 ‘By Day’ vloeien gekleurde lijnen langs de contouren van de overlays, net als de geverfde pijpen en buizen die het iconische Centre Pompidou zijn opvallende structuur geven. Twee OG Air Max 1 kleuren verwijzen naar de oorsprong van de sneaker, namelijk de ‘University Red’ lijnen op de tussenzool en de ‘Royal Blue’ op de Swoosh.

Releasedatum: 20.09.2018 – 09:00
Prijs: €150,-
Colorway: Pure Platinum/Royal Blue-White
Stylcode: AV3735-002
Bekijk hier de storelist>>

Images by 43einhalb

De Nike Air Max 1 ‘Centre Pompidou’ By Night
De ‘By Night’ versie van de sneaker bestaat geheel uit grijstinten, met ‘Metallic Silver’ details die refereren aan de manier waarop het gebouw glinstert in de avond en nacht. Ook in de doorzichtige buitenzolen zijn kleurige buismotieven verwerkt, evenals een uniek logo dat speciaal voor dit model werd ontworpen; de drie P’s staan voor Parijs, Pompidou en buizen (pipes).

Releasedatum: 20.09.2018 – 09:00
Prijs: €150,-
Colorway: Wolf Grey/Black-Cool Grey
Stylcode: AV3735-001
Bekijk hier de storelist>>

Images by 43einhalb

De nieuwe Nike Air Max 1 ‘By Day/By Night’ worden beide op 20 september gereleased in zeer beperkte oplage via Nike.com en bij verschillende Nike retailers. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.