Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ wordt in 2023 verwacht

30 maart 2023 18:00
De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ wordt in 2023 verwacht

Nike breidt opnieuw de Air Max 1 lijn uit en brengt in 2023 de colorway ‘Aquatone’ uit. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de Air Max 1 ‘Aqua’, dat in 1988 gereleased werd en in 2018 een opnieuw bij Nike verscheen. De ‘Aquatone’ colorway heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten.

Het jaar 2023 staat in het teken van de Nike Air Max 1. Tijdens Air Max Day eind maart 2023 bracht Nike de ‘Big Bubble’ terug voor het eerst sinds 1987. Ook OG colorways als de ‘Shima Shima III’ en de ‘Safari’ keerde terug en nu zien we de eerste beelden van de ‘Aquatone’ colorway.

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ heeft een opvallende colorway. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de Air Max 1 ‘Aqua’, dat in 1988 geïntroduceerd werd als een WMNS exclusive. In 2018 kwam Nike met een Anniversary Edition van de ‘Aqua’ colorway. De ‘Aquatone’ doet erg denken aan de ‘Aqua’ colorway, maar gebruikt een fellere kleur blauw op de mudguards.

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ heeft een witte mesh uppper. De overlays op de neus en kraag komen in een beige kleur en zijn van suède. Op het middenpaneel verschijnt de Swoosh die dezelfde kleur deelt als de mudguard en details op de tong.

Op de tong, binnenzool en hiel zijn de welbekende Nike Air logo’s geplaatst. De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten. Houd onze nieuwspagina in de gaten en mis deze release niet.

Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Nike Air Max 1 'Aquatone'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date