Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble komt in een ‘Smokey Mauve’ colorway

30 maart 2023 20:00
De Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble komt in een ‘Smokey Mauve’ colorway

De release van de Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble krijgt er een nieuwe colorway bij. Tijdens Air Max Day 2023 verscheen de Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble voor het eerst weer in de schappen sinds 1987 en nu lijkt Nike een nieuwe colorway te droppen. We kunnen de ‘Smokey Mauve’ colorway in 2023 verwachten.

Net wanneer je zou denken dat Nike alle mogelijke Air Max 1 colorways gereleased heeft, verschijnen er nieuwe beelden van een volgende variant. Het jaar 2023 wordt gedomineerd door het Air Max 1 silhouet en wij klagen niet. Kort na de release van de Big Bubble in de OG ‘University Red’ colorway, zien we nu de eerste beelden van een ‘Smokey Mauve’ variant.

De Nike Air Max 1 ’86 ‘Smokey Mauve’ combineert verschillende aardetinten. Het bovenwerk is van wit mesh. Over het gehele silhouet zijn suède overlays geplaatst in licht en donkerbruine tinten. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Nike Air brandings keren terug op de tong en hiel.

Zoals de naam al doet vermoeden, komt de Air Max 1 met een Big Bubble. Dit refereert naar de Air unit in de middenzool, die groter is dan bij de reguliere Air Max 1 releases. De Big Bubble werd in 1986 ontworpen door Tinker Hatfield en was de voorganger van de Air Max 1 die in 1987 geïntroduceerd werd. Wegens complexheden werd de Air unit in 1987 verkleind.

De Nike Air Max 1 ’86 Big Bubble ‘Smokey Mauve’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en houd de nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

Nike Air Max 1 86 Big Bubble Smokey Mauve
Nike Air Max 1 86 Big Bubble Smokey Mauve