Skip to content
Upcoming

De Nike Air Huarache Zip komt in drie nieuwe colorways

13 november 2018 16:26
De Nike Air Huarache Zip komt in drie nieuwe colorways

Een van Nike’s klassieke model komt terug in drie nieuwe colorways. De Nike Huarache is in 1991 ontworpen. Bij dit ontwerp is de typische Air Unit er niet, wel zijn er elastische bandjes en een rubberen hak te vinden. De Nike Huarache is een stoere en zeer comfortabele sneaker.

De Nike Huarache is een comfortabele, goed geprijsde en veelzijdige sneaker. Om ervoor te zorgen dat de Nike Huarache altijd up-to-date is heeft Nike veel geëxperimenteerd met de bouw, materialen. Zo hebben ze er zelfs een zip tie aan toegevoegd. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Huarache gemoderniseerd werd. De Nike Air Huarache Zip is uitgerust met een Nike Sportswear pull-tab en een aantal Swooshes. De sneaker word in drie verschillende kleuren gereleased namelijk, Zwart, Geel en Paars.

Er is nog geen releasedatum bekend maar we gaan er vanuit dat de sneakers over enkele weken op de Nike website verkrijgbaar zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Huarache Zip

Colorway: Black/White
Stylecode: BQ6164-001


Nike Air Huarache Zip

Colorway: Purple/White
Stylecode: BQ6164-400


Nike Air Huarache Zip

Colorway: Yellow/White
Stylecode: BQ6164-700