Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ‘Wild Cherry’ is nu verkrijgbaar

28 augustus 2019 13:17
De Nike Air Force 1 ‘Wild Cherry’ is nu verkrijgbaar

De Nike Air Force 1 is waarschijnlijk een van de meest iconische modellen van Nike. Met het minimalistische bovenwerk en de karakteristieke midsole is de sneaker al sinds de jaren 80 niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Nu is de Nike Air Force 1 ‘Wild Cherry’ beschikbaar. En laten we eerlijk zijn. Wat is hij mooi.

Wat natuurlijk gelijk opvalt aan de Air Force 1 is het prachtige witte bovenwerk met details in de ‘Wild Cherry’ kleur. Kijk bijvoorbeeld naar de branding op de tong van de schoen. Hier is de Nike Air branding te vinden met daaronder de Nike Air Force 1 branding. Het gehele label is ‘Wild Cherry’ gekleurd. Deze kleur zien we natuurlijk ook terug op de Swoosh. Tenslotte zien we de ‘Wild Cherry’ kleur terug op de hak van de sneaker. Ook hier is de Nike Air branding terug te zien.

Niet alleen het boverwerk heeft een ‘Wild Cherry’ make-over gekregen. Ook op de zool is deze kleur terug te vinden. Onder de witte midsole zit namelijk een ‘Wild Cherry’ outsole.

De Nike Air Force 1 ‘Wild Cherry’ is nu verkrijgbaar via Nike.com en verschillende retailers. Let wel op! Het is een WMNS release en dat betekend dat de sneaker start bij maat 35,5 en gaat tot en met maat 44,5. Klik op de link hieronder voor het gehele store overzicht.

Nike Wmns Air Force 1 '07 (White / Wild Cherry - White - Noble Red)

AH0287 107 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Wild Cherry'
Air Force 1 'Wild Cherry'
Images by Asphaltgold
Air Force 1 'Wild Cherry'
Air Force 1 'Wild Cherry'
Air Force 1 'Wild Cherry'