Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 High x Public School krijgt 3 nieuwe colorways!

10 juli 2018 00:00
De Nike Air Force 1 High x Public School krijgt 3 nieuwe colorways!

Aan het einde van 2017 onthulde Nike en Public School een collab op de Nike Air Force 1 High. Nu, ruim een half jaar later ziet het ernaar uit dat deze Friends & Family Air Force 1 High een releasedatum gaat krijgen!

De eerste colorway van de collab was een white-on-white colorway. Deze was exclusief verkrijgbaar bij ComplexCon 2017. In de loop van maanden zijn er een aantal geruchten rondgegaan van 3 mogelijke colorways. Deze colorways waren: Black/Sail-Black, Wolf Grey/Sail/White-Wolfgrey en een variatie op de ConplexCon 2017 variant, een White-Black/White colorway. Het is echter niet bekend of de ComplexCon colorway nou ook een officiële release zal krijgen.

De sneaker

Als we kijken naar het model van de collab zien we typische aspecten en aanpassingen van Public School. Zo zien we overal zichtbare zigzag stiksels. Verder zien we dat de sidepannels een verhoging hebben gekregen die wel loshangen. Naast dit detail zien we ook PSNY-branding op de tongue, samen met een Nike logo.

Dit zijn niet de enige details die we zien, zo zien we op de heel een strap met elastisch materiaal en zien we bij de laces een lederen materiaal wat een dynamisch effect geeft.

Op de schetsen van de colorways zien we eigenlijk 3 basiskleuren terugkomen bij alle sneakers, sail, black, white en wolf grey. Deze kleuren zijn gemixt per sneaker en geven eenheid aan het pack.

Er is nog geen vaste releasedatum van de sneakers bekend maar het ziet ernaar uit dat de sneakers in eind juli of augustus uit zullen komen.