Skip to content
Upcoming

De nieuwe samenwerking tussen Nike en Neymar dropt begin juni

28 mei 2020 12:11
De nieuwe samenwerking tussen Nike en Neymar dropt begin juni

In de afgelopen tijd zijn er al enkele verschillende samenwerkingen van Nike verschenen. Zij hebben nu ook echt weer een toppertje voor ons klaarstaan! Met niemand minder dan wereldberoemde voetballer Neymar Jr. Er zijn een paar belangrijke details toegevoegd op de schoen, die te maken hebben met het leven van Neymar. De samenwerking is uitgevoerd op het toffe Air Max 2090 model. De nieuwe Neymar x Air Max 2090 kan niet anders dan een plaatje worden. We hebben daarbij extra goed nieuws, want de sneaker staat al op de planning voor aanstaande maandag 1 juni.

Neymar Jr. x Nike Air Max 2090 | CU9371-001 | CU9371-001

De samenwerking zal bestaan uit maar liefst twee colorways. De eerste colorway beschikt over een lichtbruin bovenwerk. Het bovenwerk komt in een synthetische constructie van glad nubuck en ruige suède. Als we verder kijken zien we een aantal gekleurde details. Zo zien ze ‘Praia Grande’ en ‘Sao Vincente’ die verwijzen naar het geadopteerde huis van Neymar in het groen. Ook zien we ‘Jardim Gloria’ en ‘Nautica III’ bij de veters staan die erkenning geven aan de oude voetbalschool van Neymar en zijn jeugdbuurt. De tongen wisselen daarbij af van kleur, die staan voor verschillende paden. Bij de eerste colorway krijgt de voering roze, groene, oranje en gele accenten. De tweede colorway beschikt daarbij over een zwart bovenwerk en houdt de details wat eenvoudiger met een gouden kleur. Beiden colorways worden afgemaakt met de stevige Air-Unit, bij de zwarte colorway in het zwart en bij de bruine colorway in het lichtbruin.

Deze toffe Neymar x Air Max 2090 dropt aanstaande maandag 1 juni op Nike.com. Vergeet je wekker niet, want om 9:00 precies zal dit paar online komen. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €150,00. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle releases en geniet tot aanstaande maandag hieronder van de afbeeldingen. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Neymar X Nike Air Max 2090 'Orewood Brown'

CU9371-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Neymar Jr. x Nike Air Max 2090

Neymar X Nike Air Max 2090 'Black'

CU9371-001 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Neymar Jr. x Nike Air Max 2090
Images by Nike