Skip to content
Brand

De nieuwe Nike Be True collectie is nu verkrijgbaar

2 juni 2022 16:03
De nieuwe Nike Be True collectie is nu verkrijgbaar

Speciaal voor de Pride Month komt Nike met de Be True collectie. De items uit deze collectie hebben kleurrijke designs en staan voor inclusiviteit en diversiteit. Ook komt de collectie met een speciale Nike Cortez en een colorway van de Oneanta. Bekijk hier de collectie.

Pride Month 2022

De maand juni staat in het teken van diversiteit en inclusiviteit. Tijdens de Pride Month viert de LGBTQ+ community dat je mag zijn wie je bent. De Pride Month komt met verschillende festivals waarin men viert dat je mag houden van wie je wilt. De regenboog die tijdens deze maand vaak naar voren komt, staat voor de diversiteit in de LGBTQ+ community. Deze komt ook terug naar voren in de Nike collectie.

Nike Be True Max 90 t-shirt

Nike Be True Max 90 T-Shirt
Nike Be True Max 90 T-Shirt

Het eerste item uit de Nike Be True collectie, is dit Max 90 shirt. Het item is uniseks en heeft een relaxed fit. Over het hele shirt is een tie-dye print gezet. Deze kleurt lichtroze, blauw en grijs. Op de borst is het Be True logo gezet. De Swoosh komt in de kleuren van de regenboog.

Oneonta Be True Sandals

Nike Oneonta BE TRUE Sandals
Nike Oneonta BE TRUE Sandals
Nike Oneonta BE TRUE Sandals

Een opvallend item uit de Be True collectie, is de Oneanta sandal. Dit item heeft een abstract design en heeft verschillende straps. Deze kleuren roze, rood, blauw en paars. Op de strap bij de enkel is Be True gestikt, dit kleurt hier paars. Met de trekkoorden op de hiel is de strap te verstellen. De middenzool heeft een gespikkeld motief gekregen.

Nike Hoodie

Nike Be True Hoodie
Nike Be True Hoodie

Ook deze Nike Hoodie is in de Be True collectie te verkrijgen en is geschikt voor dames en heren. Evenals de shirts, heeft ook de hoodie een tie-dye print gekregen. Deze kleurt hier zwart met grijs. Op de borst is de Swoosh in regenboogkleuren gezet. De capuchon is met trekkoorden te verstellen.

Be True Sunday Shorts

Nike Be True Sunday Shorts
Nike Be True Sunday Shorts

Een ander item uit de Be True collectie, is deze short. Ook dit item is uniseks en komt in twee colorways. Op de rechterbeen is ‘Be True’ in het blauw gezet. Op de linkerbeen is het Nike SB logo gezet. Ook dit logo komt in de regenboogkleuren. Beide colorways van de shorts zijn momenteel nog niet verkrijgbaar, maar zullen snel beschikbaar zijn.

Nike Cortez Be True

Nike Cortez BE TRUE
Nike Cortez BE TRUE
Nike Cortez BE TRUE

De Nike Cortez ‘Be True’ heeft een kleurrijke look. De upper is van canvas en kleurt off-white. Op het middenpaneel zijn twee Swooshes geplaatst. Deze kleuren rood en geel en zijn in het canvas gestikt. De veters hebben een asymmetrische look en komen in de kleuren roze en blauw. Aan de veters is een carabiner gehangen.

Nike Max 90 shirt

Nike Be True Max 90 T-Shirt
Nike Be True Max 90 T-Shirt

Het Nike Max 90 shirt is ook in een grijs-zwarte colorway verkrijgbaar. Dit item heeft dezelfde tie-dye print gekregen en heeft op de borst het Be True logo. Het item heeft een relaxed fit en heeft een ronde hals.

Nike Hoodie

Nike Be True Hoodie
Nike Be True Hoodie

Ook de hoodie komt in een blauw-roze colorway. Evenals de hierboven getoonde hoodie, heeft ook deze variant een tie-dye print. Op de borst is de Swoosh in regenboogkleuren gezet. Op de voorzijde is een zak gezet. De trui is uniseks en heeft een loose fit.

Be True Sunday Shorts

Nike Be True Sunday Shorts
Nike Be True Sunday Shorts

De Sunday Shorts komen ook in een zwarte colorway. Evenals de witte variant, heeft ook dit paar het Nike SB logo op de linkerbroek in regenboogkleuren. Op de rechterbeen is ‘Be True’ gezet, hier in het rood. De shorts is gemaakt van gerecycled polyester. Ook dit item is binnenkort verkrijgbaar bij Nike.

Nike Cortez Kids & Toddlers

Tot slot is de Nike Cortez ‘Be True’ er ook voor de kleinsten onder ons. Zo komt de sneaker in Kids en Toddlers sizing. De sneaker heeft een canvas upper en suède elementen op de neus en hiel. Op de hiel tab is Nike gestikt in het rood en groen.

Dit zijn de items uit de Nike Be True collectie. De collectie is nu verkrijgbaar bij Nike en is perfect voor Pride Month. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder.