Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Max FF 720 met open bovenwerk

16 juni 2019 11:03
De nieuwe Nike Air Max FF 720 met open bovenwerk

Nadat het bekend was dat Odell Beckham Jr met een eigen Nike AM 720 komt, komt Nike nu ook met een geheel nieuwe silhouet voor dames. De Nike Air Max FF 720.

Wat meteen opvalt aan het nieuwe model voor vrouwen is het open bovenwerk. Dit geeft natuurlijk een mooie kans om je mooiste sokken uit de kast te trekken en ze te stylen met de nieuwe Nike Air Max FF 720. Alleen de twee gaten op het midden van het bovenwerk en bij de hak zijn open. De gehele toebox zal gesloten zijn en zorgt daarmee voor een nog betere fit. Daarnaast kan de sneaker goed strakgetrokken worden door de lussen achterop de sneaker en zal hij makkelijker aan en uit gaan door het elastiek in de hak. Comfortabeler kan bijna niet.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Nike Air Max 720 zool. Met deze gigantische Air unit lijkt het als of je op wolken loopt. Samen met de grote outsole sta je een aantal centimeter hoger dan op de gemiddelde andere sneakers.

De Nike Air Max FF 720 komt uit in twee verschillende colorways. De zwarte heeft witte details zoals de tipjes van de veters en de outsole. De grijze colorway heeft net als de zwarte colorway een witte outsole. Echter zijn de tipjes van de veters rood gekleurd.

Ophef om de Air Max FF 720

Het nieuwste silhouet voor vrouwen heeft ook voor de nodige ophef gezorgd. Velen vinden de sneaker op een strijkijzer lijken waardoor de sneakers als seksistisch wordt gezien.

Ondanks de ophef denken wij van Sneakerjagers dat deze sneaker perfect is voor de zomer. Hij zal releasen op donderdag 20 juni via Nike.com en bij verschillende retailers.

Nike Air Max FF 720
Nike Air Max FF 720