Skip to content
Upcoming

De nieuwe Nike Air Force 1 Shadow beschikt over ‘Iridescent’ details

30 september 2020 20:57
De nieuwe Nike Air Force 1 Shadow beschikt over ‘Iridescent’ details

Nike is lekker op dreef met verschillende colorways te droppen. Zo heeft de geliefde Nike Air Force 1 Shadow een nieuwe colorway die beschikt over te gekke details. De ‘Iridescent’ colorway zal hoogstwaarschijnlijk nog in 2020 droppen maar helaas is er nog geen officiële releasedatum vastgesteld. Je kan alle informatie over de sneaker hieronder vinden!

Het Air Force model van Nike gaat al jaren mee en is vandaag de dag niet meer weg te denken in de sneaker wereld. De iconische Nike sneakers kent dan ook veel colorways en samenwerkingen met grote merken. De AF1 Shadow en Sage zijn de nieuwste varianten op de klassieke Air Force 1. Er komen ook weer een hoop colorways aan, bijvoorbeeld de ‘Iridescent’ op de Air Force 1 Shadow.

Nike Air Force 1 Shadow SE ‘Iridescent’ | DC5255-043

De naam zegt het al, de ‘Iridescent‘ colorway beschikt dan ook over iriserende details. Deze details zijn op het bruine bovenwerk te zien bij de toebox en rondom de lacepanels. Naast de iriserende kleur die terug komt op de sneaker zijn er ook nog eens verschillende materialen gebruikt voor deze colorway. Een ander prachtige details is het doorzichtige materiaal dat te zien is op de zijkant van de sneaker en op de toebox. De witte kleur op de tong, swoosh en zool zorgen ervoor dat de sneaker compleet is.

Voor een officiële releasedatum zal je nog even geduld moeten hebben. Je kan de Nike Air Force 1 Shadow SE ‘Iridescent‘ hieronder checken. Houdt ons in de gaten op social media en bekijk de releasekalender om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Force 1 Shadow 'Iridescent'

DC5255-043 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Iridescent Air Force 1
Air Force Iridescent
Air Force 1 shadow
Air Force Shadow Iridescent
Images by: Nike