Skip to content
Upcoming

De nieuwe colorway van de Nike Mercurial

24 februari 2018 08:58
De nieuwe colorway van de Nike Mercurial

Op valentijnsdag werd de nieuwe Nike Mercurial gereleased in de Vapor en de Superfly 360. Deze werd gereleased in een feloranje colorway met een chromezool (lees er hier meer over). De Nike Mercurial was binnen één dag volledig uitverkocht. Er gaan geruchten dat er een restock gaat komen.

Nu kondigt Nike een nieuwe colorway aan voor de nieuwste Nike Mercurial.

Op 26 februari 2018 komt die tweede colorway uit van de nieuwste Nike Mercurial. De voetbalschoen heeft een zwarte colorway met een oranje gespleten soleplate en oranje Nike Swoosh. Dit is het tegenovergestelde van de eerste oranje release.

De zwarte Nike Mercurial wordt uitgebracht in de Vapor en de Superfly 360. De vapor is “normaal uitgesneden” en de Superfly 360 heeft een Dynamic Fit collar die ook wel bekend staat als “het sokje”.

Zowel de Vapor als de Superfly bestaan volledig uit de Flyknit stof waardoor de schoen zeer soepel is en perfect aansluit om de voet. Flyknit is een speciale stof ontwikkeld door Nike om te zorgen dat (voetbal)schoenen nog lichter zijn dan voorheen om nog sneller te zijn. De Nike Mercurial staat bekend om zijn ongekende snelheid en dat is uiteraard volledig meegenomen tijdens de ontwikkeling van deze nieuwste Nike Mercurial. Dankzij de Flyknit stof en gespleten soleplate is dit de lichtste voetbalschoen die Nike ooit ontwikkeld heeft.

Nike Mercurial Superfly

Releasedatum: 26 februari 2018 09:00
Prijs: €240 – €270
Colorway: Black/ Orange
Storelist: Klik Hier >>>