Skip to content
Brand

De nieuwe adidas collectie bij Foot Locker

22 september 2022 14:49
De nieuwe adidas collectie bij Foot Locker

Bij Foot Locker shop je nu de nieuwe adidas collectie. De nieuwe collectie komt met basics en retro-uitziende items voor hem en haar. Bekijk hier onze top picks uit de collectie en shop jouw volgende herfst- of winteroutfit bij Foot Locker.

adidas Class Of 72 herenjack

adidas Class Of 72 herenjack
adidas Class Of 72 herenjack

We beginnen onze favoriete picks bij Foot Locker met dit opvallende adidas jack. Het item heeft een vintage uitstraling en combineert de kleuren rood en beige. Het item is van zacht, fleece materiaal en heeft katoenen mouwen. Op de linkerborst is het adidas Trefoil-logo gezet met hieronder een embleem met de letter ‘A’.

Class Of 72 shirt dames

adidas Class Of 72 dames shirt
adidas Class Of 72 dames shirt

Ook voor de dames komt adidas met een vintage item. Dit shirt kleurt beige en heeft een groene opdruk. Het item heeft een relaxte fit. Op de opdruk komt het adidas Originals logo naar voren met het 50-jarige jubileum van de adidas Originals lijn.

Terrex Hike half-zip Fleece

adidas Terrex Hike Half-zip Fleece
adidas Terrex Hike Half-zip Fleece

Het adidas Terrex Hike half-zip fleece sweatshirt voor heren heeft een sportief silhouet. Het item kleurt blauw en heeft op de linkerborst het adidas Terrex logo gezet. Het sweatshirt is voorzien van rits, die ervoor zorgt dat het item gemakkelijk aan te trekken is. Het reliëf in het materiaal maakt het een uniek item.

All Szn Mock Neck trui dames

adidas All Szn Mock Neck
adidas All Szn Mock Neck

Een goede trui mag niet ontbreken in de kledingkast. De adidas All Szn Mock Neck trui voor dames heeft een basic design en kleurt beige. Op borst is het adidas Mountain logo gezet. Het item heeft een relaxte pasvorm en heeft elastische banden bij de heup en mouwen die de trui op zijn plaats houden.

adidas Class Of 72 trainingspak

De adidas Class Of 72 collectie komt ook met een matching trainingspak voor heren. Combineer de Class Of 72 trui met de joggingbroek. Beide items hebben een blauwe print gekregen waarop het adidas logo te zien is. De broek heeft een elastische band bij de heup die het item op zijn plaats houdt.

adidas Originals Lace Up trui

adidas Originals Lace Up trui
adidas Originals Lace Up trui
adidas Originals Lace Up trui

De adidas Originals Lace Up trui voor dames heeft een opvallend detail aan beide zijdes. Zo zijn er aan de onderkant twee veterrijgingen geplaatst waarmee de trui aangetrokken kan worden. Ook geven deze de trui een unieke twist. Op de linkerborst is het adidas Trefoil-logo gezet. Deze kleurt hier wit.

adidas Sst Hoodie

adidas Sst Hoodie
adidas Sst Hoodie

Een andere opvallende pick uit de adidas collectie bij Foot Locker, is deze hoodie. Het item heeft een minimalistisch design en combineert verschillende beigetinten. De hoodie is voorzien van capuchon en heeft op de voorzijde een zak. Op de linkerborst verschijnt het adidas Trefoil logo en de mouwen hebben de welbekende drie strepen.

Fuure Icons Badge Of Sport Quarter-zip

adidas Future Icons Badge Of Sport Quarter-zip
adidas Future Icons Badge Of Sport Quarter-zip

We sluiten onze top picks uit de nieuwe adidas collectie bij Foot Locker af met dit jack voor dames. Het item heeft een diepgroene kleur en een sportief design. Op de rug is het adidas Mountain logo gezet. Deze kleurt hier zwart. Het item is gemaakt met 67% katoen en 33% gerecycled polyester knit.

Dit zijn onze favoriete picks uit de nieuwe adidas collectie bij Foot Locker. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen op de Sneakerjagers nieuwspagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en updates.