Skip to content
Brand

De New Balance 9060 is populairder dan ooit en dit is waarom

1 februari 2024 09:00
De New Balance 9060 is populairder dan ooit en dit is waarom

Vandaag duiken we dieper in een specifiek model dat momenteel de harten van sneakerheads verovert: de New Balance 9060! Meer over het ontwerp, de populariteit en geliefde colorways, lees je hieronder.

De 9060 vertegenwoordigt een eigentijdse herinterpretatie van de verfijnde stijl en het innovatieve ontwerp van de bekende 99X serie, die enkele van de meest iconische modellen in de geschiedenis van New Balance heeft voortgebracht. Daarbij combineert het de vertrouwde elementen van de klassieke 99X-modellen met de futuristische en zichtbare technische kenmerken van het nieuwe millennium.

Zo springt het ontwerp van dit model direct in het oog. Een opvallend aspect is de overdreven vergrote uitstraling met een gesplitste middenzool. Deze middenzool is bovendien uitgerust met zowel dual density ABZORB als SBS demping. Daarnaast is het ontwerp vervaardigd uit luxe materialen, waaronder een bovenwerk van premium suède en mesh.

New Balance 9060

Andere kenmerken zijn de golvende lijnen en de uitgebreide Sway bars van de 990, waardoor het lijkt alsof het gehele bovenwerk in een dynamische beweging is.

New Balance 9060 ABZORB demping middenzool
New Balance 9060 golvende lijnen bovenwerk

Maar wat maakt de New Balance 9060 zo speciaal? Een belangrijke reden die deze sneaker tot favoriet maakt, is het ongeëvenaarde comfort dat hij biedt. Dankzij de middenzool met ABZORB en SBS demping geniet je van optimale bescherming tijdens intensieve activiteiten. Deze geavanceerde technologieën absorberen schokken en verminderen de impact op je gewrichten aanzienlijk.

Het is dus geen wonder dat dit model momenteel populairder is dan ooit. Hieronder presenteren we de meest trendy colorways van de 9060 die momenteel beschikbaar zijn. De perfecte match voor jou gevonden? Klik dan snel op de afbeelding of knop voor meer informatie!