Skip to content
Newsfeed

De Minions Crocs Classic Clog brengt een glimlach op het gezicht

6 juni 2024 16:09
De Minions Crocs Classic Clog brengt een glimlach op het gezicht

Bello! Goed nieuws voor alle Minions-fans: er komt een Minions Crocs Classic Clog aan. Deze vrolijke, gele wezentjes ken je vast wel, want ze zijn moeilijk te missen. Ze werden beroemd door de film Despicable Me en sindsdien zijn ze alleen maar populairder geworden, met zelfs een eigen film. Maar laten we eerlijk zijn, wie is er nou niet dol op Kevin en Stuart?

Het is al veertien jaar geleden sinds Illumination Despicable Me voor het eerst in de bioscoop te zien was. Met de release van een nieuwe film, alweer de vierde, in juli 2024, komt Crocs precies op tijd met de Minions Classic Clog.

Als we de Minions x Crocs Classic Clog van dichtbij bekijken, zien we de kenmerkende spijkerbroeken van de wezentjes op het bovenwerk gedrukt, met Gru’s ‘G’-logo op de neus en de strap. Gru is de superschurk in de film, en de Minions zijn zijn trouwe hulpjes.

Het mooiste detail is natuurlijk de iconische Minions bril die we achterop de strap zien. Het ‘Illumination Presents Minions’ logo schittert op de hiel van de clog. En zoals altijd bij de Minions, zorgt een subtiele grap voor een glimlach: ‘LEFT’ staat op beide clogs aan de binnenkant gedrukt.

Naar verwachting zal de Minions x Crocs Classic Clog gaan droppen op 11 juni 2024. Blijf vooral op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te bekijken. Poopaye!

De Minions is niet de eerste samenwerking van Crocs, zo hebben ze onlangs nog samengewerkt met Spongebob en Cars. Check alle Crocs collabs hier!

Minions x Crocs
Minions x Crocs
Minions x Crocs
Minions x Crocs