Skip to content
Upcoming

De Jersey Shop

14 maart 2018 12:15
De Jersey Shop

De Jersey Shop is een nieuw concept op de website van Nike. Dit gedeelte op de website van Nike is speciaal ontwikkeld voor alle voetbalshirts van Nike. Hier zijn ook speciale voetbalshirts verkrijgbaar die zeer gelimiteerd zijn waaronder de nieuwe collectie Nike Mercurial voetbalshirts van bijvoorbeeld PSG en Inter Milaan. Bij PSG kan je de namen van Neymar Jr. en Kylian Mbappé krijgen. Deze shirts mochten helaas niet gedragen worden tijdens de competitie wedstrijden omdat elk shirt dezelfde bedrukking moet hebben van de Franse voetbalbond.

Als voetballiefhebber wil je uiteraard niet alleen de voetbalshirts van clubs als PSG, FC Barcelona en Manchester City en ook hier speelt de Jersey Shop op in. Bij de Jersey Shop zijn ook voetbalshirts van bijvoorbeeld: Boca Juniors, Club America, Kaizer Chiefs en PUMAS UNAM. Dit zijn bekende clubs (met name voor FIFA liefhebbers) waarvan de voetbalshirts toch eerst moeilijker te verkrijgen waren. Dus als jij voortaan FIFA Ultimate Team wilt spelen in het shirt van Nike die jouw team ook draagt ga dan snel naar de Jersey Shop van Nike.

Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe Jersey Shop op de website van Nike. Wil jij weten welke shirt er wel niet allemaal beschikbaar zijn? Klik dan snel hier!