Skip to content
Upcoming

De Hoka Tor Ultra Low ‘Wheat’ dropt binnenkort

8 februari 2024 08:46
De Hoka Tor Ultra Low ‘Wheat’ dropt binnenkort

Het merk Hoka is anno 2024 razend populair. Het merk werd in 2009 opgericht in de Franse Alpen en was met name populair bij hardlopers. De schoenen bieden tractie en grip tijdens het hardlopen in natuurgebieden, zo ook de Hoka Tor Ultra Low ‘Wheat’ die op 9 februari 2024 zal droppen.

Nu de gorpcore trend door veel sneakerliefhebbers is omarmd, zijn de sneakers van Hoka niet te missen in je schoenenkast. De sneakers gebruiken vooruitstrevende technologieën die goed van pas komen tijdens het hardlopen en andere outdoor sporten. De Hoka Tor Ultra Low is hier een goed voorbeeld van.

De Hoka Tor Ultra Low ‘Wheat’ is een lightweight sneaker. Het bovenwerk gebruikt GORE-TEX, een waterdicht en ademend materiaal. Overlays zijn van Sierra-nubuckleer en geven het paar een chique uitstraling. De Vibram® Megagrip-buitenzool en rubberen teenbescherming bieden extra grip tijdens de volgende hardloopsessie.

De bruine upper, gecombineerd met de beige middenzool en groene buitenzool maken de ‘Wheat’ colorway maakt het paar de perfecte schoen voor outdoor activiteiten. De Hoka Tor Ultra Low ‘Wheat’ dropt op 9 februari 2024 bij diverse retailers.

Bekijk de officiële beelden hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates.

Hoka Tor Ultra Low 'Wheat'
Hoka Tor Ultra Low 'Wheat'
Hoka Tor Ultra Low 'Wheat'
Hoka Tor Ultra Low 'Wheat'
Hoka Tor Ultra Low 'Wheat'