Skip to content
Newsfeed

De Futura x Nike SB Dunk Low wordt in 2024 verwacht

12 oktober 2023 12:50
De Futura x Nike SB Dunk Low wordt in 2024 verwacht

De werken van graffitiartiest Futura keren terug op de designs van Nike. In 2003 werkte het duo voor het eerst samen en nu, ruim 20 jaar later, zien we de eerste beelden van een verwachte SB Dunk Low release. De Futura x Nike SB Dunk Low wordt in 2024 verwacht.

Leonard Hilton McGurr, beter bekend als Futura, is een welbekende graffitiartiest uit de jaren 70. De artiest werkte voornamelijk in de straten van New York. Zijn abstracte stijl onderscheidde Futura van andere artiesten uit die tijd. In 2003 ontving de artiest zijn eerste Nike SB collab. Nu zien we de eerste beelden van een volgende collab.

De Futura x Nike SB Dunk heeft een frisse colorway. Het bovenwerk is van mesh. Over het bovenwerk zijn blauw met roze overlays geplaatst. De overlays hebben een dynamisch design gekregen, wat kenmerkend is voor de stijl van Futura. Op de tong en hiel verschijnt artiest zijn handtekening.

De sneaker komt met een blauwe, translucent buitenzool. Op de middenzool is een zwarte Swoosh geplaatst. Er is nog niet veel bekend over de release van de SB Dunk Low. We kunnen de sneaker hoogstwaarschijnlijk in 2024 verwachten.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates omtrent de Futura x Nike SB Dunk Low.

Futura x Nike SB Dunk Low