Skip to content
Brand

De Flash Sale bij Converse komt met 30%

16 september 2022 16:00
De Flash Sale bij Converse komt met 30%

De Converse Flash Sale is begonnen, beste gemeenschap! Je krijgt 30% korting op geselecteerde producten – je hebt geen kortingscode nodig. De Flash Sale bij Converse loopt van 16 september 2022 tot en met 20 september 2022 om 23:59 uur.

We tonen je hieronder de coolste stukken uit de uitverkoop. Laten we beginnen!

Run Star Hike Heat Platform Gradient Heat

De Run Star Hike is een platform sneaker van canvas en mesh die nu verkrijgbaar is voor slechts 77€. De buitenzool is tweekleurig en geribbeld, terwijl de klassieke All Star-details echte Converse-stijl uitstralen.

Voorheen: 110€; Nu: 77€

Desert Floral T-Shirt

Dit op woestijnbloemen geïnspireerde T-shirt met een klassieke pasvorm ziet er superleuk uit. We zien de Converse brandmerken tussen de bloemen.

Voorheen: 25€; Nu: 17,50€

Chuck Taylor All Star Lift Platform Lemons

Deze sneaker heeft een zomerse citroenprint op het bovenwerk en brengt je naar een hoger niveau dankzij de plateauzool. Verder is de sneaker voorzien van de klassieke Chuck Taylor ontwerpelementen.

Voorheen: 85€; Nu: onder 60€

Chuck 70 Signature Baseballcap

Deze pet is ook te koop in de sale. Op de voorkant zien we de vintage ster patch, op de achterkant garandeert de gesp een stevige pasvorm.

Voorheen: 30€; Nu: onder 21€

Chuck 70 Gems

De hoogwaardige Chuck 70 krijgt een gemstone look voor een onverwachte glamourfactor. Verder heeft de kick alle normale Converse 70 kenmerken.

Voorheen: 160€; Nu: 112€

Sticker Collage Graphic T-Shirt

Je kunt dit shirt nu ook voor een geweldige prijs krijgen. Het is van zacht katoen en heeft een cool logo op de borst.

Voorheen: 25€; Nu: 17,50€

Chuck Taylor All Star Lift Platform Peaches

Deze kick komt met een fruitige patch – een perzik. De platformzool maakt je ook een beetje langer. Perfect voor deze zomer of de volgende!

Voorheen: 90€; Nu: 63€

Cropped Chuck Taylor Patch T-Shirt

Het shirt is verkrijgbaar in een cropped en oversized look. De schouders zijn extra laag, wat het shirt een casual uitstraling geeft.

Vorher: 40€; Jetzt: 28€

Chuck Taylor All Star Move Platform Peaches

Deze Chuck Taylor All Star Move Platform wordt geleverd met een superleuke perzikprint op het logo aan de zijkant. De uitvoering overtuigt bovendien met ademend mesh – perfect voor een frisse zomerlook.

Voorheen: 90€; Nu: 63€

Desert Graphic Hoodie

We sluiten onze lijst af met deze basic hoodie. Deze heeft een Converse logo op de borst en een gave graphic op de rug.

Voorheen: 70€; Nu: onder 50€

De Flash Sale bij Converse loopt van 16 september 2022 tot en met 20 september 2022 om 23:59 uur. Hier kun je zelf rondkijken en 30% korting krijgen.

Dat was het voor enkele stukken uit de Converse Flash Sale! Was er iets voor jou? Je kunt het aanbod van Converse zelf bekijken door op de knop te klikken.

Nog op zoek naar inspiratie? Neem dan een kijkje op ons kleding account op Instagram, waar we nog meer outfit inspiraties rond trend sneakers posten!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date