Skip to content
Upcoming

De End. x adidas ZX9000 ‘Kiln’ zal vanaf vrijdag 22 mei verkrijgbaar zijn

19 mei 2020 20:01
De End. x adidas ZX9000 ‘Kiln’ zal vanaf vrijdag 22 mei verkrijgbaar zijn

End en adidas vonden het tijd om hun krachten samen te bundelen en aan de slag te gaan met een nieuwe sneaker. Het Britse merk heeft ervoor gekozen om deze samenwerking uit te voeren op het adidas ZX9000 model. De sneaker heeft een kleurrijke mix gekregen en is een pracht paartje voor de zomer. Deze End. x adidas ZX9000 komt ook al sneller dan je denkt. Aanstaande vrijdag zal dit pracht paartje namelijk al online komen.

End. x adidas ZX9000 ‘Kiln’ | FW5022

De sneaker heeft een kleurrijke mix van hemelsblauw en lichtgrijs gekregen. Het bovenwerk heeft een hemelsblauwe basiskleur met overlays van suède in lichtgrijs. Deze overlays zijn te zien rondom de neus en bij de veters. De welbekende adidas strepen hebben een crème kleur met bruine rand gekregen. Als we verder kijken zien we dat de midsole een mix is tussen aarde bruin en hemelsblauw. Het bovenwerk is gemaakt van textiel en mesh. Als finishing touch is er een groen medaillon aan de veters bevestigd met ‘End’ erop. Op de tong zien we op de linkerschoen het end-logo en op de rechterschoen het adidas-logo beiden in een aardetint. De sneaker bevat het Torsion-systeem wat ervoor zorgt dat deze sneaker heerlijk is om op de lopen.

Deze te gekke colorway zal vanaf aanstaande vrijdag 22 mei verkrijgbaar zijn op endclothing.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €125,00. Wees er snel bij, want vanaf klokslag 00:00 zal dit paartje verkrijgbaar zijn. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer droppen deze week? Bekijk dan onze releasekalender. Check tot vrijdag nog even de afbeeldingen hieronder en daarna kun jij ze zelf bemachtigen. Voor het laatste sneakernieuws volg je ons via sociale media!

End. X adidas ZX9000 'Kiln'

FW5022 · Prijs vanaf €666,-

Naar alle aanbieders
End. x adidas ZX9000 'Kiln'
Images by endclothing