Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Laser Blue’

8 juni 2021 17:17
De eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Laser Blue’

De eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Neutral Grey/Laser Blue’ zijn opgedoken. Bijna een jaar geleden kwam de Nike SB Dunk Low ISO ‘Infrared’ uit. De colorway van deze Dunk was geïnspireerd door de Nike Air Max 90 OG ‘Infrared’. De kleurencombinatie van deze nieuwe SB Dunk Low is nu geïnspireerd door de Nike Air Max 90 OG ‘Laser Blue’.

Nike Air Max 90 OG (III) 'Laser Blue'

CJ6779-100 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

Het kleurenschema van de Air Max 90 is niet letterlijk vertaald naar deze Nike SB Dunk, maar de ‘Laser Blue’ accenten blijven zeker herkenbaar. De nieuwe SB Dunk heeft net als de AM90 een basis van ‘Neutral Grey’ leer op het middenstuk en rond de toebox. De toebox zelf is van een wit mesh-materiaal dat ook om de hak van de schoen zit. De achterste overlays zijn van zwart leer, wat ook weer refereert naar de Air Max 90 ‘Laser Blue’. De Swoosh is gemaakt van een ruw suède. De ‘Laser Blue’ kleur zie je op de zool, de branding, de binnenkant van de tong en op de hak. De blauwe elementen zitten bij beide sneakers op dezelfde plekken, maar het kleurenschema van de Nike SB Dunk Low wijkt toch net iets af bij de Swooshes en de tong. Wil jij meer beelden zien van deze nieuwe SB Dunk? Scroll dan naar beneden.

De geruchten gaan dat deze Nike SB Dunk Low ‘Laser Blue’ in de herfst zal uitkomen, maar er is nog niks bevestigd. Wil je op de hoogte blijven van deze sneaker? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app!

Nike SB Dunk Low 'Laser Blue'
Nike SB Dunk Low 'Laser Blue'
Nike SB Dunk Low 'Laser Blue'
Nike SB Dunk Low 'Laser Blue'