Skip to content
Upcoming

De eerste beelden van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel’ zijn verschenen

28 april 2020 15:00
De eerste beelden van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel’ zijn verschenen

adidas en Kanye West zijn lekker bezig de afgelopen tijd met het ontwerpen van nieuwe colorways. Afgelopen tijd zijn er namelijk al ontzettend veel colorways uitgekomen op het te gekke adidas Yeezy Boost 350 V2 model. Er is nog geen einde in zicht want de komende tijd zullen er nog meer colorways releasen. Er zijn nu een paar afbeeldingen verschenen van een nieuwe colorway op de Yeezy Boost 350 V2. En wel een hele vette! De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel’ zal in het najaar releasen.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel’

Het bovenwerk van de sneaker is gekleurd in allerlei neutrale tinten. Door deze neutrale tinten krijgt de sneaker een wilde textuur van geometrische vormen. Zoals we gewend zijn van de Yeezy Boost 350 V2 is het bovenwerk gemaakt van primeknit materiaal. De kleurentinten die in de sneaker terug te vinden zijn zijn zwart, lichtgrijs en wit. Vooral lichtgrijs is in het bovenste gedeelte rondom de veters terug te vinden. Natuurlijk is in de midsole de welbekende BOOST technologie verwerkt, wat ervoor zorgt dat deze sneaker ultiem comfortabel loopt. Om een diep contrast in de schoen te creëeren heeft de midsole een ‘bone’ kleur gekregen. Kortom, een plaatje voor het najaar!

We verwachten dat deze te gekke sneaker september 2020 uitgebracht zal worden. Kun je niet wachten totdat deze sneaker uit is en ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen komende tijd? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws! Bekijk hieronder de afbeeldingen van de colorway.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Asriel'
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Asriel'