Skip to content
Upcoming

De ‘Chicago’ colorway is dé nieuwste aanvulling op de Nike SB Dunk J-Pack collectie

19 augustus 2020 12:23
De ‘Chicago’ colorway is dé nieuwste aanvulling op de Nike SB Dunk J-Pack collectie

De mooiste en bekendste colorways van Jordan Brand worden nu ook toegevoegd op de Nike SB Dunk. Al deze colorways vallen binnen de SB Dunk J-Pack collectie. Dinsdag 1 september staat alweer de volgende colorway binnen deze collectie op de planning. Dit keer gaat het om de Nike SB Dunk Low J-Pack ‘Chicago’.

Dat de ‘Chicago’ colorway enorm populair is, is natuurlijk niet zo gek. De Air Jordan 1 High ‘Chicago’ was namelijk de sneaker die Michael Jordan het meest droeg in 1985 waarin hij werd verkozen tot Rookie of the Year. De kleurencombinatie van deze colorway is, zoals de naam al aangeeft, geïnspireerd op de Chicago Bulls, de club waarvoor Jordan heeft gespeeld.

Nike SB Dunk Low J-Pack ‘Chicago’ | BQ6817-600

De nieuwste toevoeging aan de SB Dunk J-Pack collectie wordt dus een sneaker met de legendarische ‘Chicago’ colorway, die overigens dit jaar ook zijn 35e verjaardag viert. Deze colorway is voorzien van de kleuren wit, zwart en natuurlijk rood. Het bovenwerk is voorzien van een wit lederen basis met daaroverheen diverse panelen in het zwart en rood. Zo is de mudguard rondom de toebox, de lace cage en de overlay op de hak gedoopt in een fel rode kleur. De Swoosh en de hiel hebben juist een diep zwarte kleur gekregen, evenals de veters. De sneakers worden afgemaakt met een witte midsole met daaronder een rode rubberen outsole.

De Nike SB Dunk Low J-Pack ‘Chicago’ released op dinsdag 1 september om 09:00 uur voor een bedrag van €100,-. Check tot die tijd nog even de afbeeldingen hieronder. Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van de laatste releases? Neem dan regelmatig een kijkje in onze releasekalender!

Nike SB Dunk Low J-Pack 'Chicago'

BQ6817-600 · Prijs vanaf €307,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk Low 'Chicago' side
Nike SB Dunk Low 'Chicago' above
Nike SB Dunk Low 'Chicago' behind