Skip to content
Upcoming

De Carhartt WIP x Nike Collab komt 6 december

25 oktober 2018 16:54
De Carhartt WIP x Nike Collab komt 6 december

Het is nog niet officieel maar de Carhartt WIP x Nike collaboration komt hoog waarschijnlijk 6 december uit. Er zullen twee verschillende Nike modellen releasen. De Air Force 1 Low en Nike Vandal High Supreme. Daarnaast zal er misschien nog een Air Max 95 uitkomen maar die heeft nog geen foto’s.

De Nike Vandal High Supreme heeft en boven werk van canvas in de kleur zwart. Ook de swoosh en de tong hebben de zwarte colorway. De randen van de swoosh hebben echter reflecterend effect. Op de band waarmee je de sneaker strakker op je enkel kan doen staat de Nike branding. Achter op de hak van de sneaker zit een lipje die je vast kan maken door middel van een knoopje. Op het knoopje staat het logo van Carhartt. Tenslotte heeft de sneaker een gum zool.

De tweede sneaker in de collaboration tussen Carhartt WIP en Nike is een Air Force 1. Dit keer in de kleuren bruin en wit. Echt een colorway die bij Carhartt past. De sneaker heeft een gum outsole, een witte midsole en een witte swoosh. Ook de veters zij wit. De branding van Carhartt staat dit keer op de zijkant van de hak. In subtiel geel staat het logo en de naam Carhartt op de sneaker.

Er wordt dus verwacht dat de Air Force 1 en Vandal High Supreme op 6 december zullen uitkomen. Daarnaast komt er dus ook nog een Air Max 95 uit maar daar zijn nog geen foto’s van beschikbaar. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Vandal High Supreme x Carhartt WIP

Releasedatum: 6 december 2018
Prijs:
€150,-
Colorway: Black/Gum-Light Brown-Black

Carhartt xNike Carhartt xNike Carhartt xNike Carhartt xNike Carhartt xNike Carhartt xNike Carhartt xNike Carhartt xNike

Nike Air Force 1 x Carhartt WIP

Releasedatum: 6 december 2018
Prijs:
€120,-
Colorway: Ale Brown/Ale Brown/Sail

Carhartt WIP Nike Collab Release Date Info Air Max 95 Force 1 Vandal High Supreme December 6