Skip to content
Newsfeed

De Black Friday sale van Naked Copenhagen

26 november 2021 10:48
De Black Friday sale van Naked Copenhagen

De Black Friday sale van Naked Copenhagen is in volle gang. De sneakers, kleding en accessoires op de website hebben een flinke prijsdaling gekregen.

Als je kijkt naar de sneakers in de sale zie je een hoop nieuwe modellen voorbij komen. Onder andere de Nike Huarache ‘Sail’ is in prijs verlaagd. Het paar kost normaliter €130,00 en is nu te koop voor €104,00. Naast dit splinternieuwe exemplaar is de adidas x Kerwin Frost collectie ook in de uitverkoop.

Een hoop populaire kledingitems zijn in de korting bij Naked. Een Nuptse Jacket van The North Face is afgeprijsd naar €248,00 en de gehele adidas Equipment kledingcollectie is in de aanbieding. Je zal een hoop verschillende merken voorbij zien komen in de Black Friday sale van Naked zoals Carhartt WIP, Jordan en New Balance.

Tot slot de accessoires. Hiertussen vind je een hoop items die genoeg warmte zullen leveren voor tijdens de winter. In de sale vind je Nike sokken met een tie-dye effect, verschillende Carhartt beanies en tasjes van The North Face.

Wil jij meer updates ontvangen over andere Black Friday en Cyber Week sales? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender checken en meldingen ontvangen over nieuwe releases en nieuwe sales.