Skip to content
Brand

De beste Converse sneakers bij Foot Locker

27 augustus 2022 19:46
De beste Converse sneakers bij Foot Locker

Bij Foot Locker shop je de beste sneakers, kleding items en accessoires. Met een breed aanbod aan items voor mannen, vrouwen en kinderen is er voor iedereen wat wils. Zo ook in de nieuwe Converse collectie. Van sneakers met animal prints tot aan de classics, dit zijn de beste Converse sneakers bij Foot Locker.

Converse Run Star Hike dames

Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike

We beginnen onze top picks Converse sneakers bij Foot Locker met een opvallend exemplaar. De Converse Run Star Hike is er eentje voor de dames en heeft een chunky look. Het bovenwerk heeft een zebraprint gekregen. Op het middenpaneel verschijnt het Converse embleem. De grove buitenzool geeft het paartje een stoere uitstraling en de sterren op de hielen maken de sneakers compleet.

Pro Leather White-Egret

Converse Pro Leather White-Egret
Converse Pro Leather White-Egret

De Converse Pro Leather White-Egret voor de heren heeft een klassieke uitstraling. De sneaker is ontworpen als basketbalschoen maar is tegenwoordig ook erg populair off-court. De ‘White-Egret’ colorway combineert de kleuren wit met beige. Op de tong is het All Star logo in het oranje gezet. Op het middenpaneel is de welbekende ster in het beige gezet.

Chuck Taylor All Star Move Hi dames

Converse Chuck Taylor All Star Move Hi
Converse Chuck Taylor All Star Move Hi

De Converse Chuck Taylor All Star Move Hi voor dames heeft een unieke look. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de klassieke silhouetten van Converse en voegt hier een opvallende middenzool aan toe. Het bovenwerk kleurt lichtgroen en heef witte details. De golvende middenzool geeft de sneaker een unieke twist.

Chuck Taylor All Star Lift Hi

Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi
Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi
Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi

Ook de Chuck Taylor All Star Lift Hi verdient een plekje in de beste Converse sneaker picks bij Foot Locker. Het paartje kleurt off-white en heeft op de hiel en op het middenpaneel een luipaardprint gekregen. Dit in combinatie met de verhoogde zool en zilveren accenten op de hiel maakt het een opvallend exemplaar.

Converse Chuck 70 heren

Converse Chuck 70
Converse Chuck 70

De Converse Chuck 70 is een echte classic en is sinds zijn release in de jaren ’70 niet meer weg te denken. De sneaker heeft een hoge fit en is geheel van canvas. Op het middenpaneel verschijnt het Converse embleem. Deze kleurt wit met zwart en matcht goed met de lichtgrijze upper.

Chuck 70 Utility

Chuck 70 Utility
Chuck 70 Utility

De Chuck 70 Utility kleurt zwart en heeft abstracte elementen over de gehele upper die de sneaker een unieke twist geven. Zo loopt er over het middenpaneel en over de hiel een rubberen, translucent overlay. Ook op de hiel zijn rubberen details gezet. De middenzool kleurt off-white en heeft een golvende vorm gekregen.

Run Star Motion

Converse Run Star Motion
Converse Run Star Motion
Converse Run Star Motion

De Converse Run Star Motion is misschien wel een van de meest opvallende sneakers uit de Foot Locker collectie. De sneaker is de opvolger van de Run Star Hike en heeft een opvallende, chunky middenzool gekregen. Het bovenwerk doet denken aan de classic Chuck 70. De zool combineert de kleuren off-white, zwart en gum en heeft op de hielen twee sterren gezet.

Chuck Taylor All Star High

Converse Chuck Taylor All Star High
Converse Chuck Taylor All Star High

De Converse Chuck Taylor All Star High voor heren heeft een strak design. De upper kleurt zwart en heeft op de hiel en tong details die doen hinten naar een outdoor sneaker. De translucent middenzool geeft de sneaker een moderne twist. Op het middenpaneel is het Converse embleem gezet.

Converse Chuck 70 dames

Converse Chuck 70
Converse Chuck 70

De Converse Chuck 70 voor dames heeft een retro uitstraling en is een echte klassieker. De sneaker komt in een zwarte colorway en wordt ondersteund door een off-white middenzool. Converse brandings zijn te zien op het middenpaneel en op de hiel.

Converse UNT1TL3D heren

Converse UNT1TL3D
Converse UNT1TL3D

We sluiten onze Converse picks bij Foot Locker af met de Converse UNT1TL3D voor heren. De sneaker heeft een moderne uitstraling en heeft verschillende elementen op de middenzool. Over de gehele upper is de print ‘Not A Chuck’ in het wit gezet. De oranje accenten op de buitenzool en in de voering geven het paartje een unieke twist.

Dit zijn onze favoriete Converse sneaker picks uit de Foot Locker collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder. Vergeet niet Sneakerjagers te volgen op Instagram om zo up-to-date te blijven van de laatste releases en nieuwsberichten.