Skip to content
Brand

De best betaalbare Air Max 1 sneakers op StockX

7 november 2021 14:00
De best betaalbare Air Max 1 sneakers op StockX

De Nike Air Max 1 is al jaren een van de meeste gewilde sneakers. Het model maakte in 1987 zijn debuut en heeft een hoop verschillende colorways gekregen. Deze colorways zijn ook terug te vinden op StockX.

Nike Air Max 1’s op StockX

De Air Max 1 werd in 1987 voor het eerste uitgebracht en is ontworpen door Tinker Hatfield. In 1985 begon hij met de eerste schetsen van het model en liet zich inspireren door het gebouw Centre Georges Pompidou in Parijs. Dit gebouw heeft een opmerkelijk design en laat vanaf de buitenkant zien hoe het gebouw in elkaar zit. Dit bracht Hatfield terug in de Air Max 1.

Nike Air Max 1 1987
Foto van Nike

Zo is de Air Unit goed zichtbaar in het design. De Air Max 1 was te zien in de eerste Nike TV commercial en is sindsdien niet meer weg te denken uit de sneaker scene. Op StockX zijn de colorways van dit model te verkrijgen. Hierbij een overzicht met de meest betaalbare Nike Air Max 1’s.

AM1 ‘Lemonade’ (2020)

De eerste colorway in dit rijtje is de ‘Lemonade’. Dit paartje kwam in 2020 uit en heeft een vrolijk design. De sneaker combineert verschillende kleuren geel en heeft op het middenpaneel ‘Air’ gedrukt. Ook heeft de ‘Lemonade’ twee andere colorways: ‘Strawberry Lemonade’ en ‘Limeade’.

Nike Air Max 1 Lemonade

Op StockX wordt dit paartje nu vanaf €87 aangeboden.

Nike Air Max 1 Premium 'Lemonade'

CJ0609-700 · Nu voor €105,-

Bekijken bij StockX

CLOT ‘Kiss of Death’ (2021)

Dit opvallende paartje is in samenwerking met CLOT ontworpen. Het paartje haalt inspiratie uit de Chinese cultuur en heeft een opvallende neus. De toebox is transparant en op de hiel is het CLOT logo te zien. Het originele paartje kwam in 2006 uit en deze vernieuwde versie kwam in 2021 uit.

De CLOT ‘Kiss of Death’ is vanaf €113 te kopen op StockX.

Nike Air Max 1 CLOT Kiss of Death

Clot X Nike Air Max 1 'Kiss of Death' - 2021

DD1870-100 · Nu voor €63,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 ‘Spiral Sage’ (2020)

De ‘Spiral Sage’ kwam in 2020 uit en heeft een lichte colorway. Het paartje heeft een witte upper en de leren mudguards kleuren lichtgroen. Daarnaast heeft het paartje een kleine swoosh op de neus. De combinatie van wit, lichtgrijs en pastelgroen maakt het een erg stijlvol paartje.

Ook de ‘Spiral Sage’ wordt op StockX aangeboden en gaat vanaf €144.

Nike Air Max 1 Spiral Sage

Nike Air Max 1 Leather 'Spiral Sage'

DB5074-100 · Nu voor €210,-

Bekijken bij StockX

Nike ‘Evolution Of Icons’

In 2021 kwam Nike met de ‘Evolution of Icons’. Dit witte paartje deelt de kleuren grijs, zwart en roze in het bovenwerk. Ook de swoosh verschijnt in vier verschillende kleuren. Zo heeft het linkerpaar een rode swoosh op de buitenkant en een blauwe in de binnenzijde. De rechterschoen heeft de kleuren geel en turquoise. Daarnaast is de mudguard in verschillende delen opgedeeld en kleurt de hiel felroze.

Het paartje wordt op StockX vanaf €109 aangeboden.

Nike Air Max 1 Evolution of Icons

Nike Air Max 1 'Evolution of Icons'

CW6541-100 · Nu voor €145,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 LV8 Obsidian (2021)

De ‘Obsidian’ heeft een classic look en combineert de kleuren wit, grijs en navy blauw. Op de neus is een kleine witte swoosh te zien en de swoosh op het middenpaneel kleurt navy. Ook op de tong heeft het Nike logo een blauwe kleur gekregen. De sneaker kwam in 2021 uit.

Op StockX wordt de LV8 ‘Obsidian’ aangeboden vanaf €141.

Nike Air Max 1 Obsedian

Nike Air Max 1 LV8 'Obsidian'

DH4059-100 · Nu voor €146,-

Bekijken bij StockX

Air Max 1 ‘Mystic Dates’

De ‘Mystic Dates’ lijkt een beetje op het voorgaande model maar kleurt burgundy rood. Het paartje heeft een bordeauxrode mudguard en combineert de materialen mesh en leer. Op de hiel is het Nike Air logo afgedrukt en de overlays kleuren lichtgrijs. Ook op het label op de tong is het Nike logo afgedrukt in het rood.

Op StockX is de ‘Mystic Dates’ vanaf €136 te verkrijgen.

Nike Air Max 1 Mystic Dates

Nike Air Max 1 Leather 'Mystic Dates'

DB5074-101 · Nu voor €131,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 ‘Hay Sunset Glow’

Ook de ‘Hay Sunset Glow’ is te vinden op StockX. Deze sneaker combineert de kleuren bruin, roze en blauw. De upper is van bruin mesh en heeft leren overlays. De middenzool kleurt koraal roze, wat het een opvallende look geeft. In combinatie met de felblauwe sockliner maakt dit de sneaker een bijzonder paartje.

De ‘Hay Sunset Glow’ wordt op StockX aangeboden vanaf €152.

Nike Air Max 1 Hay Sunset Glow

Nike Air Max 1 Hay Sunset Glow

579920-200 · Nu voor €542,-

Bekijken bij StockX

Air Max 1 ‘Tinker Schematic’

Als laatste in dit rijtje, is de ‘Tinker Schematic’. Dit paartje haalt zijn inspiratie uit het ontwerpproces van een sneaker. De naam doet ode aan de ontwerper van de Air Max 1. Het paartje heeft een witte upper. Op de overlays en mudguard zijn verschillende ‘aantekeningen’ gedrukt. Dit paartje kwam in 2019 uit en is nu te vinden op StockX.

De ‘Tinker Schematic’ wordt op StockX voor €169 aangeboden.

Nike Air Max 1 Tinker Schematic

Nike Air Max 1 'Sketch to Shelf' White

CJ4286-100 · Nu voor €200,-

Bekijken bij StockX

Dit zijn de best betaalbare Nike Air Max 1’s op StockX. Daarnaast heeft StockX nog vele andere sneaker modellen en varianten. Ook worden alle sneakers die op StockX verkocht worden, gecheckt op authenticiteit voor ze worden verkocht.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date