Skip to content
Newsfeed

De ASICS Member Days zijn van start gegaan

25 september 2023 20:57
De ASICS Member Days zijn van start gegaan

Bij ASICS worden OneASICS™ leden in het zonnetje gezet. Van 21 tot en met 30 september 2023 profiteren leden van 25% korting en maken ze kans op deelname aan de marathon van Parijs. Lees hier meer over de ASICS Member Days.

Het Japanse sneakermerk ASICS staat bekend om zijn sportieve silhouetten en innoverende technieken. Series als de GEL-Kayano, GEL-Lyte en GEL-Sonama zijn erg geliefd bij sneakerliefhebbers en zijn nu met 25% korting te verkrijgen bij ASICS. Tien dagen lang profiteren OneASICS™ leden van unieke acties bij ASICS.

Als OneASICS™ lid ben je altijd up-to-date van de laatste deals. Je profiteert van gratis bezorging en retournering. Daarnaast krijg je als eerste toegang tot sales en kun je gebruik maken van een gratis proefperiode van de ASICS Runkeeper™ app. Mocht je nog geen lid zijn, vergeet je dan niet snel aan te melden.

Naast de 25% korting op veel sneakermodellen, maak je tijdens de ASICS Member Days ook kans op deelname aan de Schneider Electric Marathon van Parijs in 2024. Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet je ingelogd zijn. Let op: de korting is niet toepasbaar op andere sale items.

Bekijk snel de ASICS collectie en profiteer van 25% korting op veel modellen. Klik op de knop hieronder om de collectie te bekijken. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer deals als deze.