Skip to content
Upcoming

De Air Max 1 krijg een old skool Sportswear look

28 mei 2019 10:39
De Air Max 1 krijg een old skool Sportswear look

De doorgewinterde Air Max 1 zal binnenkort een jaren 90 Sportswear look krijgen. Wanneer we deze nieuwe colorways mogen verwachten? Daar hebben we nog even geduld voor nodig.

Er zijn twee nieuwe colorways opgedoken van de Nike Air Max 1. Des ondanks de verhalen dat de Air Max 1 in 2019 minder aanwezig zou zijn, worden er toch aardig wat nieuwe colorways bekendgemaakt.

Het meest opvallende bij de nieuwe sneakers is toch wel de Swoosh. Onder de Swoosh komt er nog een klein stukje van een ’tweede’ Swoosh tevoorschijn. Onder de sneaker zit een multicolor outsole, iets wat we graag terug zien op de Air Max 1. Dit geeft de sneaker altijd een extra touch. Ook de branding op de tong is anders dan we gewend zijn, hier staat nu “NIKE” met een Swoosh en is 90 graden gedraaid. Afgemaakt met een klein “SPORTSWEAR” label op de hiel is het een sneaker met vele nieuwe details.

Eén colorway is erg kleurrijk met de kleuren rood, geel, groen en paars op een zwarte basis. De andere colorway is wat rustiger met een witte basis en de kleuren geel en blauw. Wanneer de Air Max 1 Sportswear colorways uitgaan komen is helaas nog niet bekend. Maar wanneer er meer informatie beschikbaar is dan wordt dit direct gedeeld.


Air Max 1 Sportswear
Air Max 1 Sportswear
Afbeeldinge: Spicychickenwings