Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid met Hyper Royal en Hyper Violet details

11 juli 2019 11:12
De Air Jordan 1 Mid met Hyper Royal en Hyper Violet details

De Air Jordan 1 Mid heeft het afgelopen jaar in de spotlight gestaan en komt deze zomer in een kleurrijke colorway. De nieuwe Air Jordan Mid komt in een gecombineerde ”Hyper Royal” en ”Hyper Violet” colorway.

De Air Jordan 1

In 1984 werd Michael Jordan als derde geselecteerd door de Chicago Bulls tijdens de NBA Draft. Hij was niet de beste keuze, maar de Bulls hadden zeker voldoende vertrouwen in de capaciteiten van Michael Jordan om hem een contract aan te bieden. Dit was niet zomaar een contract, maar een zevenjarig contract. In ditzelfde jaar kreeg Michael Jordan ook een vijfjarig contract bij Nike. In 1985 kwam dan de eerste Nike Jordan sneaker uit, de Air Jordan 1. Met het unieke ‘Wings’ logo werd er een geheel nieuwe sneaker lijn opgezet.

Door de jaren heen heeft dit model verschillende variaties en colorways gekregen. Zo kreeg het originele hoge model, een Mid en Low variant. Nu komt er een nieuwe Air Jordan 1 Mid aan!

De sneaker beschikt over een gladde witte leren basis. De AJ Mid heeft Violet en Royal accenten en geven de sneaker een retro look. De ”Hyper Royal” accenten worden gebruikt op de overlays/kraag. De ”Hyper Violet” kleur vind je terug op de Swoosh op de zijkant van de sneaker en op de tong. Op de laterale zijde van de sneaker is de Jordan branding te vinden en maakt de sneaker net iets specialer. Een witte midsole en outsole maken het ontwerp compleet.

Helaas is de sneaker nog niet beschikbaar. Houd daarom goed onze relaesekalender in de gaten voor meer informatie.


Air Jordan 1 Mid | 554724-451