Skip to content
Newsfeed

De Air Force 1 Mid ‘Coconut Milk’ komt er aan

16 februari 2022 16:00
De Air Force 1 Mid ‘Coconut Milk’ komt er aan

Nike brengt een nieuwe Air Force 1 Mid uit. Het 40-jarige jubileum van het Air Force 1 silhouet wordt gevierd met een nieuw kleurrijk design. De nieuwe Nike Air Force 1 Mid ‘Coconut Milk‘ zal naar verwachting ergens in april 2022 verschijnen.

De buitenkant van de sneaker is grotendeels bedekt met suède en heeft een ‘coconut milk’ kleur meegekregen. Naast het suède op het bovenwerk wisselen ook nubuck en glanzende faux krokodillen leer zich af op de sneaker. De Nike Air branding op de tong is omringd met kleine plantjes en ook op de inlegzolen komen deze terug. Dit geeft de sneaker een frisse voorjaarsuitstraling.

De combinatie van de off-white middenzool met de ‘Light Gum Brown’ buitenzool zorgt voor een warm contrast. De sneakers worden geleverd met een draagbare nettas van gerecycled materiaal.

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker zal droppen, hou daarom onze release kalender goed in de gaten. Check daarnaast onze Instagram en Facebook pagina’s om up-to-date te blijven met het allerlaatste sneakernieuws.

Air Force 1 mid coconut milk
Air Force 1 mid
Air Force
AF 1 mid coconut milk
Air Force 1 Coconut Milk
Side Air Force 1 Mid
The back Air Force 1 Mid
Sole Air Force 1 mid
Insoles Air Force 1 Coconut Milk
visnet tas Nike