Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 High ’07 is nu verkrijgbaar in wit en geel

15 maart 2019 15:00
De Air Force 1 High ’07 is nu verkrijgbaar in wit en geel

De Air Force 1 High is natuurlijk één van de meest klassieke sneakers die Nike ooit heeft geproduceerd. Van de basketbal veldjes in New York tot de Champs Elysees in Parijs, de Air Force 1 is overal te vinden. Nu is hij verkrijgbaar in een combinatie van White en University Gold. Namelijk de Air Force 1 High ’07 “White/University Gold”.

De Air Force 1 is de eerste basketbal sneaker met Air technologie die Nike ooit heeft gemaakt. En dat was geen gemakkelijke missie voor Nike. Dit kwam omdat het merk uit Oregon daarvoor vooral gespecialiseerd was in hardloopschoenen en zeker niet in basketbal. Ondanks de weinige ervaring, was de Air Force 1 een groot succes.

Nike Designer Bruce Kilgore vond zijn inspiratie in een wandelschoen van Nike. Dit is ook de reden dat de sneaker veel ondersteuning beidt maar toch flexibel is. Zo zorgt de gewatteerde hoge kraag van de sneaker voor een hoop ondersteuning. Dit is uiteraard ook terug te zien op deze Air Force 1. Hierbij is het hoge bovenwerk wit gekleurd. De details zijn echter geel. Zo is de Swoosh geel gekleurd. Net als de Nike branding op de sneaker die de Air Force 1 High een retro feeling geeft. Ook de Nike branding op de tong is geel gekleurd. Het laatste gele detail op de sneaker zit op de midsole. Daar is namelijk de streep en de tekst ‘air’ voorzien van deze gele kleur.

De Air Force 1 High ’07 is nu verkrijgbaar via Nike voor €115,-. Check de foto’s hieronder voor een closer look.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Force 1 High'07 3

AT4141-101 · Prijs vanaf €265,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 High '07
Air Force 1 High '07
Air Force 1 High '07
Air Force 1 High '07
Air Force 1 High '07
Air Force 1 High '07