Skip to content
Newsfeed

Ontdek de stijlvolle adidas Samba XLG ‘White Gum’ & ‘Black Gum’

23 februari 2024 17:33
Ontdek de stijlvolle adidas Samba XLG ‘White Gum’ & ‘Black Gum’

De vernieuwde variant van de adidas Samba heeft er twee nieuwe colorways bij. Eerder zagen we al de eerste beelden van de adidas Samba XLG in een ‘White/Green’colorway. Op 17 februari 2024 zijn vervolgens twee OG kleurstellingen uitgebracht: de ‘Black’ en ‘White’.

De adidas Samba is een razend populair silhouet deze dagen. Het model werd in 1949 geïntroduceerd als indoor voetbalschoen. De sneaker kwam met de kenmerkende gumzool, iets wat onaangeraakt is gebleven sinds zijn eerste release. In 2024 heeft de Samba een nieuwe toevoeging gekregen: de XLG. Het kenmerkende detail van deze variant is de verhoogde zool.

adidas Samba XLG ‘White Gum’ | IE1377

De sneaker is gedropt in een ‘Black’ en ‘White’ colorway. Bij beide sneakers is het bovenwerk van leer en zijn de elementen op de neus en hiel van suède. Daarbij komt de ‘White’ colorway met zwarte branding op de tong en op het zijpaneel staat ‘Samba’ geschreven in het goud. Bovendien is de tong iets dikker en heeft een reliëf met strepen.

adidas Samba XLG 'White Gum'
adidas Samba XLG 'White Gum'

adidas Samba XLG ‘Black Gum’ | IE1379

De ‘Black’ variant heeft dezelfde kenmerken als het witte model, maar de kleuren zijn omgekeerd. Hierbij zijn de drie adidas strepen op het middenpaneel wit. Ook heeft de zool grove details.

adidas Samba XLG 'Black Gum'
adidas Samba XLG 'Black Gum'

Where To Cop?

Ontdek de nieuwste adidas Samba XLG in ‘White’ en ‘Black’ bij adidas! Deze trendy sneakers zijn nu verkrijgbaar op de officiële website van het merk. Waar wacht je nog op? Ga snel een kijkje nemen en voeg deze stijlvolle schoenen toe aan je collectie!

adidas Samba XLG
adidas Samba XLG
adidas Samba XLG