Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de adidas Samba XLG ‘White/Green’

8 augustus 2023 12:23
Eerste beelden van de adidas Samba XLG ‘White/Green’

De adidas Samba heeft een wereldwijde bekendheid gekregen door zijn tijdloze design, veelzijdigheid en streetwear vibe. En nadat adidas Originals eerder successen behaalde met de Superstar XLG en Forum XLG, wil het nu ook het Samba silhouet in een eigentijds jasje steken met de introductie van de adidas Samba XLG ‘White/Green‘.

De Samba XLG vormt dus een herinterpretatie van een mix van verhoudingen, materialen en designelementen.

Zo presenteert de verwachte Samba XLG ‘White Green’ een verfijnde grijze suède neus en een eersteklas leren constructie voor de rest van de schoen. Daarnaast zijn de iconische groene Three Stripes oversized en geborduurd in het bovenwerk, waardoor de sneaker een duidelijk en opvallend karakter krijgt. Verder dragen harmoniërende groene accenten op de hiel bij aan een samenhangend design. Tot slot is de zool van de schoen uitgevoerd met een platform crêpe zool, die comfort en duurzaamheid biedt en de verhoogde esthetiek aanvult.

De adidas Samba XLG ‘White/Green’ zal in 2023 gereleased worden via adidas en geselecteerde retailers. Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend. Bekijk daarom nu ten eerste de eerste beelden hieronder en blijf via onze nieuwspagina en Instagram op de hoogte van het laatste nieuws!

adidas Samba XLG 'White Green'
adidas Samba XLG 'White/Green'