Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van WK34

28 augustus 2022 12:58
De 5 bestverkochte sneakers van WK34

Het einde van augustus komt eraan en deze maand hebben we van een hoop toffe sneaker releases mogen genieten. Zo hadden we deze maand ook SNKRS & YEEZY Day. Uiteraard staat er in het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 34 ook verschillende hyped Nike releases. Welke sneaker heb jij voor het laatst gekocht?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 34 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 1 WMNS ‘Tour Yellow | DX2954-001

De bestverkochte sneaker van week 34 is de Nike Air Max 1 WMNS ‘Tour Yellow’. Deze sneaker heeft een fris uiterlijk en is voor het eerst uitgekomen op SNKRS Day.

Het bovenwerk van de Air Max 1 is gemaakt van leer in combinatie met mesh. Zo bedekt het witte mesh de basis van de upper en zien we een gele en lichtgrijze kleur op de lederen overlays en mudguard. Ook de Swoosh heeft de gele kleur gekregen.

Nike Air Max 1 WMNS 'Tour Yellow'

DX2954-001 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

2. Nike Dunk Hi Retro SE ‘Stadium Green’ | DO9775-001

Ook de Nike Dunk Hi Retro SE ‘Stadium Green’ is onderdeel van de bestsellers van deze week. De hogere Dunk heeft een opvallende Swoosh.

Op het bovenwerk wordt voornamelijk gebruik gemaakt van leer. De basis van de upper is in het wit en de overlays hebben een groene kleur gekregen. De Swoosh aan de zijkant van de sneaker is wat dunner en dubbel. De achterste is in het zwart en de voorste in het groen.

Nike Dunk Hi Retro SE 'Stadium Green'

DO9775-001 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders

3. Nike Air Force 1 ‘Pastels’ | DR8590-600

De Nike Air Force 1 ‘Pastels’ heeft een licht kleurenschema met verschillende tinten. Door het gebruik van kleur zorgt Nike voor een speelse sneaker.

Op het lederen bovenwerk heeft bijna ieder element een eigen pasteltint. Zo zijn de toebox en de achterste overlay lichtroze en de heeltab geel. Op de neus en op de tong zit een lichtgroene kleur. Het middenpaneel is lichtblauw.

Nike Air Force 1 'Pastels'

DR8590-600 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Air Max 90 | DX2656-001

De Nike Air Max 90 was een grote stap voor Nike. De tweede sneaker met een zichtbare Air Unit werd werkelijkheid in 1990. Dit model heeft dan ook eigen kenmerken, zoals de cassette om de bubbel heen.

Het bovenwerk van de sneaker is helemaal in het zwart. Hierdoor past de schoen bij een hoop verschillende outfits. Toch wordt er wel gebruik gemaakt van verschillende accentkleuren. Zo zien we oranje op de Swoosh en heeltab en heeft de Air Unit een rode gloed gekregen.

Nike Air Max 90 Jewel 'Black'

DX2656-001 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Force 1 Low ’07 LV UT ‘White’ | DX8967-100

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 34 af met de Nike Air Force 1 Low ’07 LV UT ‘White’. Deze sneaker heeft een simpele colorway en past bij ieder seizoen.

Het bovenwerk van deze AF-1 is compleet in het wit en gemaakt van leer. De Swoosh, heeltab en mini Swoosh op de voorvoet hebben een donkergrijze kleur gekregen. Ook de treklus heeft deze tint.

Nike Air Force 1 Low '07 LV UT 'White'

DX8967-100 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Ben jij nog op zoek naar een paartje waar jij het nieuwe schooljaar mee kan starten? Klik dan op de knop hieronder.