Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van WK28

17 juli 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van WK28

Het is zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor de vijf bestsellers van de week. In het overzicht van de vijf bestverkochte sneakers van week 28 zien we een hoop Nike modellen, maar ook een hele bijzondere New Balance samenwerking. Heb jij deze week ook één van deze paartjes gekocht?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 28 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Dunk Low ‘Reverse Panda’ | DJ6188-101

We trappen het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 28 af met de Nike Dunk Low ‘Reverse Panda’. De Dunk Low is een populair silhouet en al helemaal in de zomer.

De ‘Reverse Panda’ colorway heeft een simpel kleurenschema. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en helemaal in het wit. Alleen op de Swoosh en op de veters wordt gebruik gemaakt van zwart.

Nike Dunk Low 'Reverse Panda'

DJ6188-101 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low 'Reverse Panda'

2. Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’ – Safari | DV3027-001

Ook deze week staat de Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’ – Safari op nummer twee in het overzicht van de bestsellers. De sneaker is nog steeds op voorraad bij verschillende retailers en heeft een zomers uiterlijk.

Het bovenwerk van de ‘Cobblestone’ is vooral beige. Op de mudguard en rondom de kraag zien we de bekende safariprint die Nike in 2002 ook gebruikte op hetzelfde silhouet. De Swoosh is lichtblauw en zorgt voor een speels kleurenschema.

Nike Air Max 1 WMNS 'Cobblestone' - Safari

DV3027-001 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 28

3. Stone Island x New Balance FuelCell RC Elite V2 ‘Rain Cloud’ | MSRCELST

Stone Island en New Balance werkten samen aan de FuelCell RC Elite V2 ‘Rain Cloud’. De sportschoen heeft een uniek uiterlijk en laat de identiteit van beide merken duidelijk zien.

Het bovenwerk lijkt open gescheurd. Door dit speciale effect komt er een ander materiaal tevoorschijn met Stone Island branding. Dit materiaal is rood en zorgt voor een duidelijk contrast met de rest van het grijze bovenwerk.

Stone Island x New Balance FuelCell RC Elite V2 'Rain Cloud'

MSRCELST · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Stone Island x New Balance FuelCell RC Elite V2 'Rain Cloud'

4. Nike Air Force 1 Shadow ‘Light Soft Pink’ | CI0919-600

De Nike Air Force 1 Shadow kent inmiddels al een hoop verschillende colorways, waaronder de recente ‘Light Soft Pink’. Het bovenwerk van de sneaker is erg kleurrijk.

De upper is gemaakt van leer. Op de overlays en Swoosh zitten dubbele elementen om de schaduw van deze objecten na te bootsen. Door de schaduw te creëeren kan Nike met veel kleur werken. Op dit paar wordt er gebruik gemaakt van verschillende roze, pastel, gele en paarse tinten.

Nike Air Force 1 Shadow 'Light Soft Pink'

CI0919-600 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 28

5. Nike Air Max 90 Futura WMNS ‘Sanddrift’ | DM9922-100

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 28 af met de Nike Air Max 90 Futura WMNS ‘Sanddrift’. De sneaker heeft een uniek bovenwerk en is erg stijlvol.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt met diverse materialen. Hiermee creëert Nike een DIY-uitstraling. De basis is gemaakt van mesh, maar de elementen erboven zijn van leer en suède. Het kleurenschema bestaat uit neutrale tinten.

Nike Air Max 90 Futura WMNS 'Sanddrift'

DM9922-100 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Futura WMNS 'Sanddrift'

Heb jij jouw volgende paartje nog niet gevonden? Klik dan op de knop voor de meest populaire schoenen van dit moment.