Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 27

11 juli 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 27

Het is weer tijd voor een nieuwe bestverkochte sneakers van de week lijst. Voor de mensen die nieuw zijn even een korte herhaling. Bij de bestsellers of the week gaat het niet om de vaak gelimiteerde hyped sneakers. Het gaat hierbij om de sneakers die bij vele retailers verkrijgbaar zijn en waar je minder snel een ‘L’ op pakt. Wees natuurlijk wel op tijd door onze bestsellers of the week in de gaten te blijven houden via onze nieuwspagina.

Top 5 Bestsellers van week 27 (2021)

Reminder: de wekelijkse bestverkochte sneakers lijst is de meest actuele sneaker top 5 lijst van Nederland. De lijst wordt samengesteld op basis van verkopen van sneakers bij meer dan +150 sneaker stores en partners van Sneakerjagers, die natuurlijk mede mogelijk gemaakt wordt door jullie als echte Sneakerjagers!

Nike Air Force 1 Low First Use Cream | DA8302-101

Om het vijftig jarig bestaan van Nike te vieren komt het merk met een ‘First Use’ collectie. Deze collectie bevat ook de Nike Air Force 1 ‘First Use Cream’. De basis is van leer en de overlays zijn van suède gemaakt. Op de kicks wordt verder het oude Nike logo gebruikt. Daarnaast zitten er gouden lace locks op de schoenen. Onder de Swoosh aan de binnenzijde kun je de datum 18 juni 1971 zien. Dat is de datum dat de Swoosh voor het eerst werd gebruikt. Deze Swoosh heeft alleen omlijning en is niet gevuld zoals de Swoosh aan de buitenkant.

Nike Air Force 1 Low First Use Cream

DA8302-101 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low First Use Cream DA8302-101
Bestverkochte sneakers DA8302-101

Nike Dunk Low Disrupt ‘Multi’ | CK6654-004

Het bovenwerk van deze Nike Dunk Low Disrupt heeft een witte toebox met een groene overlay rondom. Het middenpaneel is geel met een zwarte lederen Swoosh. Op de hiel zit een lichtgrijze basis met rode overlays. De veters en de overlays rondom de veters zijn donkerblauw. Bij de Nike Dunk Low Disrupt is de basis van mesh en zijn de overlays van leer.

Op de Disrupt zit altijd een treklus. Op de ‘Multi’ is de lus een lichter rood dan de overlay de we op de sneaker zien zitten. De tong en middenzool van deze sneaker is wit. De buitenzool is zwart. Bekijk de beelden van deze nieuwe sneaker hieronder.

Nike Dunk Low Disrupt 'Multi'

CK6654-004 · Prijs vanaf €33,-

Naar alle aanbieders
CK6654-004
Bestverkochte sneakers CK6654-004

Nike WMNS Air Max Furyosa ‘Silver Black’ | DC7350-001

Het grijs met zwarte bovenwerk is bedekt in verschillende soort overlays, waaronder de uitgesproken Mesh zijkanten. Ook de zool is vrij bijzonder. Zo heeft de sneaker maar liefst twee Air units en is de outsole gemaakt van gerecycled materiaal.

Nike WMNS Air Max Furyosa 'Silver Black'

DC7350-001 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
DC7350-001
bestverkochte sneakers DC7350-001

Nike WMNS Air Huarache ‘Rattan’ | DM9463-100

Nike werkt verder aan hun Move to Zero doel met de nieuwe Nike Air Huarache ‘Rattan’. Veel onderdelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Op de ‘sintel’ outsole, zie je een gebroken witte midsole. De Neopreen onderdelen en de toebox zijn in deze zelfde witte kleur bedekt. De kenmerkende Huarache strap aan de achterzijde en het logo op de tong zijn ook van sintel. Daarnaast zijn de veters van ruwe vezels gemaakt en bedekt in Pink Glaze. Tot slot is de insole van Kurk gemaakt.

Nike WMNS Air Huarache 'Rattan'

DM9463-100 · Prijs vanaf €31,-

Naar alle aanbieders
DM9463-100
bestverkochte sneakers DM9463-100

Nike Air Max 90 ‘Happy Pineapple’ | DC5211-100

De Nike Air Max 90 ‘Happy Pineapple’ bevat een beige basis en heeft een paar opvallende details. Het meest opvallende detail is waarschijnlijk de lachende ananas op de tong met daaronder een mini swoosh. Verder heeft de AM90 nog een paar groene en roze details die de sneakers perfect maken voor de zomer.

Nike Air Max 90 'Happy Pineapple'

DC5211-100 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

bestverkochte sneakers Nike Air Max 90 Happy Pineapple

Hopelijk heeft deze top 5 bestverkochte sneakers van de week je geholpen om een leuke paar kicks te halen. Mocht dit helaas niet zo zijn, dan kun je via de onderstaande knop nog veel meer sneakers vinden die op dit moment erg hot zijn!

Scroll door onze releasekalender als je nog meer sneakers wil bekijken. Ben jij daarnaast actief op Twitter? Wij ook! Volg onze Twitter pagina voor extra sneaker nieuws. Tot slot kun je ook nog onze app downloaden. Hiermee mis jij nooit meer een nieuwe release en ben jij altijd up-to-date wat betreft de nieuwste sneakers.