Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 25

27 juni 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 25

Heb jij ook zo een hekel aan al die snelle sold out hyped releases en al die gelimiteerde kicks? Dan is de bestverkochte sneakers van de week top 5 iets voor jou! Bij de bestsellers of the week gaat het namelijk niet om de vaak gelimiteerde hyped sneakers. Het gaat hierbij om sneakers die bij veel retailers verkrijgbaar zijn en waar je minder snel een ‘L’ op pakt. Houd de lijst natuurlijk wel goed in de gaten via onze nieuwspagina.

Top 5 Bestsellers van week 25 (2021)

De wekelijkse bestverkochte sneakers lijst is de meest actuele sneaker top 5 lijst van Nederland. De lijst wordt samengesteld op basis van verkopen van sneakers bij meer dan +150 sneaker stores en partners van Sneakerjagers. Deze lijst is natuurlijk ook mede mogelijk gemaakt door jullie als echte Sneakerjagers!

Nike Air Max 90 ‘Pink Salt’ | DM9465-001

De Nike Air Max 90 ‘Pink Salt’ colorway doet denken aan de bloemen van het zomerse seizoen. Het bovenwerk van licht ‘Sea Glass’ mesh is afgewerkt met een hexagon weving, wat je doet denken aan bijenkorven. Het bloementhema zet zich voort in de stuifmeel kleurige Swooshes. Daarnaast zijn er randen van Pink Salt suède aanwezig. Ook zie je Seafoam op de eyestays en roze lederen spatborden de plaatsing van bloemblaadjes nabootsen. Wat lichtere gele tinten zijn te vinden op de vamp, hiel branding, buitenzool en tong tags.

Nike Air Max 90 'Pink Salt'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
DM9465-001 Nike Air Max 90 Pink Salt
bestverkochte sneakers Nike Air Max 90 Pink Salt

Nike Air Force 1 Shadow ‘Cashmere’ | CI0919-700

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Cashmere’ heeft een crème kleurig bovenwerk, dat wordt aangevuld met verschillende pastel kleuren. Zo zie je een mix van roze, paars, geel en groen op de verschillende lagen van de AF1 shadow. Daarnaast bestaat de sneaker uit verschillende materialen, zoals leer, suède en rubber.

Nike Air Force 1 Shadow 'Cashmere'

CI0919-700 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
CI0919-700 Nike Air Force 1 Shadow Cashmere
bestverkochte sneakers Nike Air Force 1 Shadow Cashmere

Nike Air Force 1 ‘Pixel White’ | CK6649-100

De Nike AF1 Pixel heeft naast de interessante en chunky pixel zool ook een unieke Swoosh design. De uitgesneden Swoosh geeft een nieuwe kijk op de diepte van het silhouet. Het lijkt hierdoor namelijk te zijn opgebouwd uit veel meer lagen dan normaal. De all white sneaker is daarnaast comfortabel en een aanrader voor de zomer.

Nike Air Force 1 Pixel 'White'

ck6649-100 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders
CK6649-100 Nike Air Force 1 Pixel White
bestverkochte sneakers Nike Air Force 1 Pixel White

Nike Air Force 1 Low SE ‘Leopard’ | DJ6192-001

De Nike Air Force 1 ‘Leopard’ is bedekt in een grijze luipaard print. De overlays hebben een zachte textuur en de swooshes hebben een lichtblauwe kleur gekregen. Be wild met deze fresh kicks!

Nike Air Force 1 Low SE 'Leopard'

DJ6192-001 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
DJ6192-001 Nike Air Force 1 Low SE Leopard
bestverkochte sneakers Nike Air Force 1 Low SE Leopard

Nike Air Huarache ‘Turf Orange’ | DM6238-800

De Nike Air Huarache ‘Turf Orange’ is gekleed in Turf Orange, Chili Red en Orange Fros. Deze Nike Air Huarache heeft een neopreen en suède constructie over de gehele bovenkant. Daarnaast heeft het silhouet een korrelige kurk afwerking op de tong badge, hiel kooi en buitenzolen. Tot slot is de veter dubrae een swoosh en zijn er kurk binnenzolen en een Sail tussenzolen aanwezig.

Nike Air Huarache 'Turf Orange'

DM6238-800 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
DM6238-800 bestverkochte sneakers Nike Air Huarache Turf Orange
Nike Air Huarache Turf Orange

Scroll door onze releasekalender als je nog meer sneakers wil bekijken. Ben jij daarnaast actief op Twitter? Wij ook! Volg onze Twitter pagina voor extra sneaker nieuws. Tot slot kun je ook nog onze app downloaden. Hiermee mis jij nooit meer een nieuwe release.