Skip to content
Upcoming

Converse bereid je voor op de koude winterdagen met deze nieuwe collectie

8 oktober 2019 16:45
Converse bereid je voor op de koude winterdagen met deze nieuwe collectie

De koude wintermaanden staan voor de deur, dit betekent ook dat de nieuwe wintercollecties eraan komen. Converse heeft verschillende klassieke modellen een winterjasje gegeven om zo je voeten voor een strenge winter voor te bereiden.

De Chuck Taylor MC18 is voor het eerst uitgekomen in 2018. Dit model is ontstaat uit een oud model van Converse dat voor het leger is geproduceerd. Dit model is dus bestand tegen extreem weer. De Chuck 70 Bosey en de Bosey MC hebben ook allebei eigenschappen van al eerder geproduceerde schoenen. Converse heeft namelijk al eerder een model uitgebracht met een verstevigde toebox. Beide modellen hebben deze toebox en zijn verbeterd en verstevigd voor de hedendaagse schoendrager.

Om de collectie af te sluiten is er ook nog een vrouwen schoen die in twee colorways komt. De Chuck Taylor All Star is verbeterd met een duurzame outsole voor meer grip. Ook is de schoen van het waterbestendige GORE-TEX materiaal en van zacht fleece. Dit zorgt voor comfort en bestendigheid tegen extreem weer.

De Chuck 70 Bosey en de verbeterde Chuck Taylor All Star uit de winter collectie zijn op dit moment al beschikbaar op Converse. De Chuck Taylor MC18 en de Bosey MC zullen op 7 november releasen bij Converse en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over nieuwe releases.


Converse Winter
Converse Winter
Converse Winter
Converse Winter
Images by Converse