Skip to content
Upcoming

Coming soon: Off-White X Nike Air Max 90 ‘Black’

24 december 2018 09:36
Coming soon: Off-White X Nike Air Max 90 ‘Black’

De collabs tussen Nike en Virgil Abloh zijn uniek en stuk voor stuk goed ontvangen. In januari komt er nog een sneaker bij de The Ten collectie.

The Ten collectie begon met nieuwe en ‘deconstructed’ interpretaties van 9 Nike en 1 Converse sneakers. Ondertussen bestaat de collectie al uit veel meer sneakers en uitvoeringen. De nieuwe Nike Air Max 90 die gaat komen schijnt volgens verschillende bronnen onderdeel te zijn van één van de laatste sneakers die ‘The Ten’ collectie zal afsluiten. Dit betekend zeker niet dat het ook de laatste samenwerking is, maar wel dat deze anders zullen zijn dan de afgelopen collabs

De nieuwe Off-White X Nike Air Max 90 heeft een nagenoeg volledige zwarte colorway. De upper is namelijk volledig zwart op de ‘oversized Swoosh’ na, deze is wit. De outsole en midsole komen wel weer in de diepe zwarte kleur. Net als de rest van de ‘The Ten’ collectie heeft ook deze sneaker weer ‘deconstructed’ look. De ‘deconstructed’ look word benadrukt op de tong, linning en de zichtbare stiksel op de upper.

De sneaker zal naar verwachting in januari 2019 uitkomen. Of het echt een van de laatste sneakers uit de The Ten collectie is verwachten we niet. Er zullen ook nog eerst twee ‘University Red’ en een ‘Desert Ore‘ colorways uit gaan komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White X Nike Air Max 90 ‘Black’

Releasedatum: Verwacht januari 2019
Prijs: €150,-
Colorway: Black/Black/Cone/White
Stylecode: AA7293-001
Bekijk hier de storelist>>

Images by: Yankeekicks