Skip to content
Newsfeed

CLOT en sacai cureren de CLOTsacaiTHEHOME

10 september 2021 22:45
CLOT en sacai cureren de CLOTsacaiTHEHOME

Om de samenwerking tussen CLOT, sacai en Nike te vieren voor de LDWaffle hebben CLOT en sacai een pop-up ervaring gecreëerd genaamd CLOTsacaiTHEHOME.

Het pop-up concept is gecureerd door CLOT’s Edison Chen en sacai’s Chitose Abe. In het concept zie je dan ook invloeden van beiden samensmelten. Ook beide culturen worden gecombineerd. Chen is geboren in Vancouver, maar zijn ouders komen uit Hongkong. Abe is Japans.

Het concept is geïnspireerd op interieur en het gevoel van thuis zijn. De gasten die de kamers binnen zullen komen zien verschillende creaties op het gebied van kunst, design en mode. Uiteraard is er ook een muur die de CLOT x sacai x Nike LDWaffle eert.

Edison Chen heeft verteld dat zijn smaak niet overeenkomt met de smaak van Chitose. Ondanks dat is de CLOTsacaiTHEHOME een representatie van de persoonlijke voorkeuren van beide ontwerpers op het gebied van interieur en manieren van leven.

Chitose en Edison vinden de samenwerking tussen hun merken belangrijk en interessant. Volgens Edison is het interessant hoe hun passies hetzelfde zijn, maar dat de uitwerking van hun creativiteit erg verschillend is.

De CLOTsacaiTHEHOME is te bezoeken in Hong Kong, Shanghai en in Los Angeles. De release van de CLOT x sacai x Nike LDWaffle vindt plaats op zaterdag 11 september om 09:00 uur. Volg ons op Instagram en Twitter en houd de Sneakerjagers app in de gaten voor het laatste sneaker nieuws.

CLOTsacaiTHEHOME
CLOTsacaiTHEHOME
CLOTsacaiTHEHOME
CLOTsacaiTHEHOME
CLOTsacaiTHEHOME
CLOTsacaiTHEHOME
CLOTsacaiTHEHOME
CLOTsacaiTHEHOME