Newsfeed

Casablanca x New Balance XC-72 komt met nieuwe colorway

27-10-2021
Casablanca x New Balance XC-72 komt met nieuwe colorway

New Balance en kledingmerk Casablanca komen met een nieuwe colorway van de XC-72. Dit model heeft al meerdere make-overs gekregen van beide merken en zal op 30 oktober 2021 gereleased worden.

Casablanca x New Balance XC-72 l UXC72CBF

New Balance heeft in 2021 een hoop verschillende samenwerkingen gehad en komt samen met Casablanca met een nieuw paartje. De twee merken hebben in het verleden al meerdere colorways van de XC-72 gereleased en komen dit keer met een off-white paartje.

Casablanca staat bekend om zijn vrolijke kleuren en sportieve designs. Charaf Tajer, ontwerper van Casablanca, haalt zijn inspiratie uit Marokkaanse prints. De nieuwe XC-72 is in vergelijking met voorgaande sneakers ietwat rustiger en deelt een cream kleurig bovenwerk en zool.

Het model heeft een opvallend uiterlijk en de grove middenzool loopt bij de neus over de mudguard heen. Hierop zien we een combinatie van twee zolen. De ene helft heeft ronde noppen, terwijl de andere helft driehoekige noppen deelt.

De upper van de sneaker bestaat uit geperforeerd wit leer en heeft crème kleurige overlays. Op het middenpaneel is het N-logo te zien. Ook op de tong is het logo van New Balance te vinden en is hier in het geel gestikt. Hieronder is Casablanca in het donkergroen gestikt.

De Casablanca x New Balance XC-72 zal op 30 oktober 2021 gereleased worden. Wil je op de hoogte blijven van de laatste releases? Bekijk dan onze releasekalender en mis geen enkele drop. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downloaden en ontvang meldingen van jouw favoriete sneakers.

Casablanca x New Balance XC-72
Casablanca x New Balance XC-72
Casablanca x New Balance XC-72
Casablanca x New Balance XC-72