Skip to content
Newsfeed

Bodega en New Balance werken aan NB 610 voor SS23 collectie

5 mei 2023 08:42
Bodega en New Balance werken aan NB 610 voor SS23 collectie

Bodega en New Balance hebben ons geteased met een aankomende samenwerking. Het duo zal namelijk binnenkort een New Balance 610 droppen. Hieronder vind je alle informatie over deze drop, inclusief foto’s!

Wat betreft samenwerkingen, is Bodega uitgegroeid tot een soort grootmacht. Eerder werkte ze namelijk al samen met adidas en BEAMS voor de ‘Easy Ivy’ collectie, met HOKA voor de Tor Ultra Lo en Hi en met Vault by Vans voor een serie Chukkas.

Ondanks het vele geleverde werk in de afgelopen maanden, zijn ze zeker niet van plan om het rustiger aan te doen. En met de onthulling van een aankomend project met New Balance wordt dit maar weer eens bevestigd.

Bodega en New Balance hebben een samenwerking dat al een aantal jaren teruggaat. Ondertussen kun je gerust stellen dat het samen komen van het duo op een consistente, jaarlijkse frequentie een traditie begint te worden.

De teaser van de samenwerking werd openbaar gemaakt via het recente Bodega lookbook en hun Instagrampagina. Hier zien we de Bodega x New Balance 610 verschijnen in een multi-gekleurde bovenwerk bestaand uit de kleuren blauw, paars, grijs en zwart. Bovendien met iconische ‘N’ logo’s en extra branding op de tongen. Naast de kenmerkende Bodega vibe, zien we hiking-style veters en treklipjes aan de achterkant.

Helaas blijven de details rond de Bodega x New Balance 610 collab nog een mysterie. Maar uiteraard houden we je op de hoogte zodra we iets horen! Houd daarom onze nieuwspagina in de gaten en volg ons op Instagram. Bekijk voor nu alvast de eerste beelden terwijl we wachten op meer informatie!

Bodega x New Balance 610 collab
Bodega en New Balance 610
Bodega x New Balance 610 samenwerking
Bodega x New Balance 610