Skip to content
Newsfeed

De samenwerking van Bodega x BEAMS x adidas ‘Easy Ivy’ Collection

5 maart 2023 09:33
De samenwerking van Bodega x BEAMS x adidas ‘Easy Ivy’ Collection

Op vrijdag 10 maart 2023 brengen adidas, BEAMS en Bodega een samenwerking uit. Twee verschillende adidas modellen zul je terug zien in deze collab. De collectie is geïnspireerd op de kledingstijl van leerlingen op een kostschool, deze stijl wordt ook een Ivy style genoemd wordt.

Zowel het Japanse merk BEAMS als de sneaker- en kledingwinkel Bodega hebben eerdere samenwerkingen gehad met adidas. Dit is echter de eerste keer dat de drie merken de koppen bij elkaar steken voor een nieuw gewaagd concept.

De nieuwe collectie bestaat uit een adidas Campus en een adidas Adimatic model, deze twee modellen passen precies bij de preppy vibe die de merken willen meegeven met deze collectie. Het recept van een Ivy League style is, een mix creëren van formele- en casualwear kledingitems.

De adidas Campus komt met een ruw suéde upper. De sneaker mixt de kleuren donkergrijs, bruin en gebroken wit. De adidas Campus wordt afgemaakt door gouden logo details en een donkergroene kraag.

Het Adimatic model komt in een crème kleurige suéde basis. Het bekende three stripes logo van adidas kleurt op deze sneaker een heldere kleur groen. Ten slotte wordt het paar afgemaakt door een gum outsole.

Naast de twee sneakers die zullen uitkomen brengen BEAMS en Bodega samen nog een bijbehorende apparel lijn uit. Op 10 maart 2023 dropt de Bodega x BEAMS x adidas ‘Easy Ivy’ Collection op de website van Bodega. De perfecte gelegenheid om je stijl een easy Ivy twist te geven!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste release informatie rondom deze collectie? Houd dan regelmatig onze release kalender in de gaten.

Adidas x Bodega x Beams Campus de twee sneaker van de zijkant met witte achtergrond
Adidas x Bodega x Beams Campus één schoen van de zijkant te zien met witte achtergrond.
Adidas x Bodega x Beams Campus detail shot van goude adidas logo op de tong
Adidas x Bodega x Beams Campus achterkant van de sneaker en goude adidas logo is te zien
Adidas x Bodega x Beams Campus bovenaanzicht van beide schoenen
adidas Adimatic Bodega X Beams Off White/ Green/ Crystal White van boven gefotografeerd de zijkant van de schoen is te zien met witte achtergrond
adidas Adimatic Bodega X Beams Off White/ Green/ Crystal White detailshot van de tong, witte achtergrond, losse veters
adidas Adimatic Bodega X Beams Off White/ Green/ Crystal White van de onderkant met witte achtergrond
adidas Adimatic Bodega X Beams Off White/ Green/ Crystal White beide schoenen van de zijkant met witte achtergrond
adidas Adimatic Bodega X Beams Off White/ Green/ Crystal White. detail shot met groen adidas logo, BEAMS logo en Bodega logo
adidas Adimatic Bodega X Beams Off White/ Green/ Crystal White detail shot van de groene 3 stripes en veters
Adidas x Bodega x Beams Campus goude adidas, BEAMS en Bodega logo op de binnenzool te zien