Skip to content
Upcoming

Binnenkort: Nike Air Max 1 ‘Fresh Mint’

12 maart 2019 17:44
Binnenkort: Nike Air Max 1 ‘Fresh Mint’

Na al die te gekke Wmns colorways van de afgelopen tijd op de Air Max 1, zoals de ‘Leopard’, ‘Snake’, ‘Midnight Navy’ en de ‘Black Leopard’, komt Nike nu ook de heren tegemoet. Nike doet dit met een perfect voorjaarspaartje van de Air Max 1, namelijk de Nike Air Max 1 ‘Fresh Mint’ | AH8145-015.

De details

De Nike Air Max 1 ‘Fresh Mint’ beschikt over een basis van leer, textiel en mesh in ‘Atmosphere Grey’. De mudguard is van suède en heeft een prachtige ‘Fresh Mint’ kleur. Deze uitvoering is geplaatst op de bekende Foam zool met Max Air demping en een color mixed rubberen buitenzool. De sneaker is afgewerkt met een witte Swoosh op de zijkant en ‘Fresh Mint’ branding op de hiel. De branding op de tong is zwart met ‘Fresh Mint’.

De Nike Air Max 1 ‘Fresh Mint’ staat, samen met Nike Air Max 1 ‘Photo Blue’, gepland op woensdag 1 mei 2019 om 09:00 uur. Naast deze drop staat er voor april ook nog een Air Max 1 drop gepland. Deze drop bestaat o.a. uit de Nike Air Max 1 ‘Rush Pink’ en de Nike Air Max 1 ‘Cool Grey’.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 'Fresh Mint'

AH8145-015 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Barely Volt'
Nike Air Max 1 'Barely Volt'
Nike Air Max 1 'Barely Volt'
Nike Air Max 1 'Barely Volt'
Nike Air Max 1 'Barely Volt'
Images: Nike.com