Skip to content
Brand

Laatste kans: Bespaar 25% op bijna alles bij BSTN in de Back to School Sale

11 september 2023 16:00
Laatste kans: Bespaar 25% op bijna alles bij BSTN in de Back to School Sale

Voor velen loopt de vakantie ten einde en heeft de zomer nog maar de laatste zonnestralen voor ons over. Maar er is geen reden om verdrietig te zijn, want BSTN geeft ons nu een reden om blij te zijn dat het dagelijks leven weer begint. Van 11 september t/m 12 september 2023 23:59 uur kun je 25% besparen op bijna alles in de Back to School Sale. Het enige wat je nodig hebt is de code SCHOOL25, die je moet invoeren bij het afrekenen.

Shirts en meer

Je kunt altijd wel een paar coole tops gebruiken die gemakkelijk te combineren zijn. Bij BSTN kun je shirts, longsleeves en hoodies in allerlei variaties krijgen.

Sneakers

Bij BSTN kun je terecht voor sneakers voor dames, heren en kinderen. Zowel klassiekers als bijzondere ontwerpen en specials zitten in het assortiment.

Als je wilt profiteren van de Back to School Sale en 25% wilt besparen, moet je snel zijn. De aanbieding duurt maar tot 12 september 2023 om 23:59 uur en de beste artikelen zullen snel weg zijn. Vergeet niet om bij het afrekenen de code SCHOOL25 in te voeren om van de korting te profiteren. Er zijn producten voor vrouwen, mannen en kinderen in de aanbieding. Het beste is om zelf door het BSTN aanbod te scrollen.

Op de Sneakerjagers nieuwspagina kun je altijd zien wanneer er iets nieuws gebeurt in de sneakerwereld en blijf je op de hoogte van alle nieuwe promoties en sale acties.