Skip to content
Brand

Bereid je voor op elke omstandigheid met de weerbestendige Chuck Taylor Converse collectie

5 oktober 2022 17:00
Bereid je voor op elke omstandigheid met de weerbestendige Chuck Taylor Converse collectie

Helaas liggen de zonnige zomerdagen achter ons en zijn we net de herfst ingegaan met de koude wintermaanden in aantocht. Deze verandering in temperatuur vraagt ook om een verandering in kleding en outfits. Converse biedt een grotere keuze aan verweerde Chuck Taylor sneakers en laarzen, om je voeten in alle omstandigheden droog en warm te houden. Alle schoenen in de lijst zijn unisex, behalve één.

We hebben hieronder een aantal sneakers uit de collectie voor je verzameld. Check je liever alles zelf, dan kun je gewoon op de knop hieronder klikken. Converse biedt ook een customization service aan waarbij je kunt kiezen uit verschillende Converse modellen en de materialen en kleuren kunt aanpassen om ze je eigen te maken. Klik op de andere knop hieronder om de opties te bekijken!

Chuck Taylor All Star Berkshire Boot Counter Climate

De eerste schoen op onze lijst is de Converse Chuck Taylor All Star Berkshire Boot voor kinderen in een mooie mix van beige en bruine kleuren. De schoen heeft leer, glad suède en canvas met een Durable Water Repellent (DWR) coating rond de kraag die je voeten droog houdt. Met een warme fleece voering en dempende SmartFOAM binnenzool blijven de voeten van je kleintje de hele dag droog en warm.

Chuck Taylor All Star Counter Climate Street Boot

Vervolgens hebben we de Converse Chuck Taylor All Star Counter Climate Street Boot ook voor kinderen. De schoen is gemaakt van stevig leer en heeft een hiellus en elastische tong om het aantrekken te versoepelen. De laars heeft een mid-top ontwerp met outdoor-geïnspireerde details zoals een noppenzool voor extra grip. De gewatteerde kraag en SmartFOAM binnenzool zorgen voor next-level comfort.


Chuck Taylor All Star Berkshire Boot

We hebben ook de Converse Chuck Taylor All Star Berkshire Boot in volwassen maten voor zowel mannen als vrouwen. Het kunstleer en de gecoate canvas kraag houden de kou buiten, terwijl de fleece voering de warmte binnenhoudt. De kenmerkende Counter Climate buitenzool biedt grip als het buiten koud en nat is, zodat je altijd veilig op pad kunt.

Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 Counter Climate

De volgende in deze lijst is de hoge Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 Counter Climate. Deze laars heeft een robuuster ontwerp om je door de sneeuw te helpen. De laarzen hebben grote rubberen zijkanten voor extra bescherming en een kenmerkende chevron-geïnspireerde zool voor stijl en stabiliteit. Het canvas en de tong zijn waterafstotend en houden samen met inzetstukken de kou en het vocht buiten. De zachte fleece voering helpt je warm te houden. Deze schoen is unisex.

Chuck Taylor All Star All Terrain Counter Climate

Deze Converse Chuck Taylor All Star All Terrain uit de Counter Climate collectie is gebouwd om de elementen te weerstaan. Waterdichte voering en een waterafstotend bovenwerk van leer en canvas houden je voeten droog. De warme voering helpt de warmte binnen te houden. De veters van de laars zijn gemaakt van polyester, zodat ze geen water opzuigen. De rubberen zool voor meer dan genoeg grip maakt het ontwerp van deze unisex laars compleet.

Chuck Taylor All Star Berkshire Boot

Vervolgens hebben we nog een Converse Chuck Taylor All Star Berkshire Boot, maar dan in de zwarte colorway. De Berkshire Boot combineert het comfort van Converse met de bescherming van een laars. Met een waterbestendig ontwerp van synthetisch leer, een fleece voering voor warmte, en een goed geteste buitenzool met uitstekende grip. Een gewatteerde tong en kraag voor uitzonderlijk comfort, allemaal afgewerkt met een OrthoLite binnenzool. Compleet met het iconische All Star enkelstuk voor een laars die stijlvol en goed is in elke omstandigheid.

Chuck Taylor All Star Lugged Winter 2.0

De volgende schoen is de enige exclusieve damesschoen op de lijst en het is de Converse Chuck Taylor All Star Lugged Winter 2.0 in een zwart-witte colorway. De schoen heeft een grof ontwerp, met een rubberen buitenzool met grip voor een natte en besneeuwde oppervlakte. De zachte fleece voering houdt je warm en comfortabel in het koudste weer. Het bovenwerk is van waterbestendig leer, terwijl de EVA-inlegzool en het memory foam zorgen voor ultiem comfort.

Chuck Taylor All Star Winter Waterproof

Blijf warm en droog met de zeer stijlvolle Converse Chuck Taylor All Star Winter. Om te beginnen heeft de Chuck Taylor All Star Winter een waterafstotend leren bovenwerk en niet-vochtafvoerende veters om je droog te houden. De bescherming gaat verder aan de binnenkant met een waterdichte, warme voering die je beschermt tegen de kou. De gripvolle buitenzool houdt je stabiel op natte oppervlakken en de OrthoLite binnenzool houdt je comfortabel.

Chuck 70 GORE-TEX®

Vervolgens hebben we de uiterst waterafstotende Converse Chuck 70 met GORE-TEX® technologie. Een legendarische stijl, de Chuck 70 GORE-TEX® High Top brengt een outdoor gevoel naar het originele 1970s ontwerp. De Counter Climate stijl heeft een waterbestendig canvas upper, een rubberen buitenzool en een waterbestendige GORE-TEX® voering om je voeten droog te houden. De canvas overlays die doen denken aan laarzen, samen met de niet-waterafvoerende veters, geven een hiking-uitstraling.

Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 Counter Climate

Om de lijst af te ronden hebben we nog een Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 uit de Counter Climate collectie. Deze colorway komt in een mix van bruin leren bovenwerk, crème mudguard en buitenzolen. De kleurencombinatie maakt hem perfect om toe te voegen aan je herfstgarderobe. De zachte fleece binnenkant zorgt ervoor dat je niet alleen stijlvol maar ook warm blijft.

Dit waren onze keuzes uit de weerbestendige Converse Chuck Taylor collectie. Sommige schoenen zijn er ook in meerdere kleuren die we hier niet hebben genoemd. Bekijk dus de hele collectie, om alle opties te zien, door op de knop hieronder te klikken. Als er niets voor je bij zit, kun je ook je eigen Converse sneaker samenstellen door de kleur en materialen aan te passen door op de andere knop hieronder te klikken! Bekijk ook de Sneakerjagers nieuwsfeed en release kalender om op de hoogte te blijven van het nieuwste sneaker nieuws en drops!